Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
De első körben nagyon szépen látszik a DX12 hatása. Ezt nagyon jó, hogy megmutatja ez a teszt.
Nos, en azt latom hogy nv hardveren alig van kulonbseg DX11 es DX12 kozott.(pcgameshardware tesztjeit neztem 1080p valami Intel i7 4.5Ghz) Nekem ebbol az jon le mennyire remek munkat tudnak vegezni (ha akarnak) az nv rendszerprogramozoi es milyen harmatos az AMD DX11-es meghajto. (osszesegeben) Az is erdekes, hogy a Fiji 3-5FPS-el kepes tobbre a Hawaii-nal DX12 alatt De mi a fenenek van benne akkor NEGYEZER shader proci ha nem lehet etetni? 128ROP viszont nincs...
Az eredmenyeket nezve mar abban sem vagyok biztos, hogy a DX11 annyira limitalo tenyezo CPU oldalon. (vagy az Oxide egyszeruen csak nem tud tobb szalra normalis kodot irni, meg DX12 alatt sem)
Szamomra ez igy egy nagy nulla egyelore... (az API-ra vetitve)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest