Hirdetés
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azon a részen mit nem lehet érteni, hogy valakit zavarnak a betekintési szög függvényében kisebb/nagyobb mértékben elmászó színek, valaki meg észre sem veszi?

Én szeretek izegni-mozogni a gép előtt, és eszement mód utálom, ha az elvileg homogén színbe árnyalatok "keverednek". Vagy ha elcsúsztatja a TN a "gammát" (az szokott lenni függőleges irányba). Nem, köszi, maradok az IPS-nél.

Én ezt szeretem: [link].
Így tudok olyan egyszerű dolgokat csinálni, mint pl. barátnővel filmezni úgy, hogy nem kell a nyakamban ülnie....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest