- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Google Pixel topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
üzenetére
Nyilván, ha nem éltetem az nv-t, akkor elvakult fanatikus lehetek csak...

(Amúgy nem érzem magam fanatiknak, írtam én már a piros oldalról is rosszat,többször mint mások...)
Jó, így már nem terelsz, de pl a TDP felvetésekre nem mondtál semmit, pedig eddig olyan fontos volt, hogy mennyi is a tdp.
Amit én mértem, az már nem elfogadható, mert én amd kártya tulajdonos vagyok? Csak úgy lehet mérni, ha mondjuk csak kölcsönben van nálam, de igazából nv-m van? ( vagy intel igp és akkor valóban pártatlanul mérhetek
)Melyik meg nem jelent feature-ről beszélünk a 4G-ről? Úgy ahogy lehet 3,5G-re optimalizálni, úgy lehet 4re is, ( főleg ha nem csak írni/olvasni tudod a memóriát, hanem büntetlenül törölni is onnan) mellesleg úgy fest egyből jön a 8 gigás verzió is felbontás/monitor függőknek... A textúra felbontása meg azért annyi, mert törlés nélkül elég véges a memória, lásd titánnal a COD, mégsem megy szarabbul 4g-s kártyával se.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- AMD Radeon Sapphire NITRO+ RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kiadás
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)