- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
Huh de nagyon rugózol ezen feleslegesen.
Pofon egyszerű pedig, amint írtam is mindössze a Newegg árait számoltam át Forintra érdekességképpen, hogy ott mennyiért adják. Ahogy írtam is, fogalmam sincs, hogy a Newegg szállít-e ide és mennyiért és őszintén szólva nem is érdekel, mert nem azért írtam, hogy most mindenki vegyen onnan. Az átszámítást csak érdekességképpen említettem meg, hogy ottani ár itthon adott pillanatban mennyi.
Ilyen alacsony áron RTX 3060 (Ti) tempót még nem láttam. Ahogy szintén írtam, nem a mi mérhetetlenül kicsi piacunk a mérvadó, hanem például az amcsi és ott a linkelt árak érvényesek, így ilyen akciókkal az Intel akár számottevő piacot is szerezhet. Ár-érték arányban a fent említett árakkal az ARC A széria igencsak erős lett."Nemrégiben $249 lett az A750 hivatalos ára."
Igen tudom és a linkelt akciók azt jelenti, hogy a Newegg-en MSRP alatti áron lehet vinni az Intel kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest