Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Az a tény engem nem nyugtat meg, ha jól tudom, gyakran bányászatnál üveghangon izzadnak a memóriák. Több kép is kering a neten, ahol jól látszik, hogy megbarnult, megfeketedett a nyák a memóriák környékén, mert annyira melegedtek.
Aztán meg elég benézni az rx topikba, ahol a bányászat elején nagyon népszerű kártyák új tulajdonosai panaszkodnak. Legegyszerűbb eset: nem lehet drivert telepíteni, 43-as hibakód, mert a kedves eladó a fáradtságot se vette, hogy visszategye az eredeti biost. Durvább esetek: két hét, 1 hónap után meghal a memória a kártyán az új tulajnál. Ez akkor a legfájóbb, ha garancia nélkül vetted, jobb esetben 1 hét próbagarival.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest