Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Még annyi hogy engem nem az érdekel hogy megveszi őket a Samsung vagy az Intel, mert jobb forgatókönyvnek tartom az ARM-nak , mint a tőzsdét és a konzorciumot.
Samsung még érthető is de ő is konkurencia mindenkinek a telekommunikációban. Intel viszont egy amerikai giga cég állami támogatásokkal és amerikai stratégiai vállalat.
Ezt nem tehette meg az Nvidia ők meg igen rá egy évre? Vicces lenne. Keserű a szőlő nekem. Szerintem nem tehetik ezt meg akkor ők sem.
ha megnézed a kommentedet te is leírod az elején hogy az Nvidiának milyen hátsó szándékai vannak ( bár szerintem azzal sokat nyertek volna a végfelhasználók, mint te meg én)az Intel -Samsung üzlet meg nem káros, sőt.
Egy brit székhelyű japán tulajdonú vállalat a oda portol dizájnt ahova akar.a második részére:
AZ Intel a legnagyobb Szerverpiaci részesedéssel rendelkező cég , akinek a piacát támadja Nvidia mind a gyorsítóival mind majd a Grace- CPU val. és nagyjából az összes ARM alapú szerver fejlesztés az ő piacukat dézsmálja az AMD mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest