- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Még annyi hogy engem nem az érdekel hogy megveszi őket a Samsung vagy az Intel, mert jobb forgatókönyvnek tartom az ARM-nak , mint a tőzsdét és a konzorciumot.
Samsung még érthető is de ő is konkurencia mindenkinek a telekommunikációban. Intel viszont egy amerikai giga cég állami támogatásokkal és amerikai stratégiai vállalat.
Ezt nem tehette meg az Nvidia ők meg igen rá egy évre? Vicces lenne. Keserű a szőlő nekem. Szerintem nem tehetik ezt meg akkor ők sem.
ha megnézed a kommentedet te is leírod az elején hogy az Nvidiának milyen hátsó szándékai vannak ( bár szerintem azzal sokat nyertek volna a végfelhasználók, mint te meg én)az Intel -Samsung üzlet meg nem káros, sőt.
Egy brit székhelyű japán tulajdonú vállalat a oda portol dizájnt ahova akar.a második részére:
AZ Intel a legnagyobb Szerverpiaci részesedéssel rendelkező cég , akinek a piacát támadja Nvidia mind a gyorsítóival mind majd a Grace- CPU val. és nagyjából az összes ARM alapú szerver fejlesztés az ő piacukat dézsmálja az AMD mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest