Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
És pontosan miért nem járható út, hogy 0km-es hardvereket amiket az olvasók ajánlanak fel elfogadjatok? Illetve a korábban említett megveszitek eladjatok pár ezres bukóval? Egyszeri olvasónak ez felfoghatatlan, és minden összeesküvés elmélet ebből születik. Az pedig nektek se jó, ha a konkureniához megy át az olvasótábor, mondván itt nem objektívek és szarnak letesztelni AMD konkurens hardvert?
Vagy ez egyfajta nevelő célzatú reakció a gyártók felé, hogy ha nem adtok hardvert nem lesz teszt, ebből vagy tanultok vagy nem? Én értem ennek is a pro oldalát, de szerintem ebben az esetben ez széllel szemben hugyozás. Még ha éppen egy szarul menő céggel csináljátok azt megértem (mittomén Sony nem ad tesztre mobilt és ezért nem tesztelitek az Xperia 10 II-t), de egy Nvidia új generáció letesztelése annyira megkerülhetetlen és minimum...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Óra topik
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motoros topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest