Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
olyan dolgokkal jössz amiről fogalmam sincs hogy kapcsolódnak ahhoz amiről szó volt, elindultál egy teljesen más vonalon. De igen,mellékesek számunkra a kínai internet kávézók és a Vulkan fejlesztés és implementáció, és az hogy az AMD hogyan csökkentett költséget , hogy valahogy leszorítsák a veszteségeket mert hétköznapi halandó mikor bemegy egy boltba vesz egy hardvert a tesztek alapján jó esetben és erről szól a helyzet.
nekem mint nvidia felhasználó azon kívül, hogy ha jön frissítés az experiencen át telepítem és használom a képernyő mentés funkciót semmi másra nem kell a program soha. nem nyitogatom meg naponta és szörnyülködöm , nem érdekel, Az számít , hogy egy játék fusson az adott kártyán hiba nélkül és a gyártó ehhez biztosítson nekem drivert. Ezt mind2 gyártó megteszi a többi mellékes, nagyon is mellékes nekünk a gép előtt.
A vulkannak nagyon szorítok és hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest