- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Alapvetően igazad van,de van aki nem pro user és egy Házigazda nevezzük "továbbadásának" bedől,hisz elvileg ő egy prominens személy és ő biztos megalapozottan tesz ilyen kijelentéseket...amik ugye sorra buktak meg és ez csak egy példa.
Félreértés ne essék.Szólásszabadság van és mindenki azt mond amit akar.Én holnaptól pl az MSI Z370 Tomahawkot fogom éltetni,mert Military Class V és úgy halottam,hogy ez űber...ja nem is mert egy lesporólt vrm-el rendelkező,belépő szintű lap és kifekszik egy masszívabb oc-s 8700k alatt,ergo nem adom tovább a fenti agyszüleményt amit a gyártótól halottam olvastam.Tudom sarkalatos példa,de azért ebben is van igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- A processzorpiac legzsírosabb szegmensei húzzák az AMD-t
- 3D nyomtatás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Filmvilág
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest