- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze, értem én. Ez esetben viszont örülnöd kéne, hogy van az igényeidet kiszolgáló GF kártya, teljesen mindegy, mennyiért. És mivel meg tudtad venni, mindenki boldog.
Ha viszont probléma az ára, akkor azon kellett volna elgondolkozni, vajon tényleg kell nekem max grafikán 140-160FPS 1440P-n? Hamar rájöttél volna, hogy ebből lejjebb adva viszont már untig elég egy felennyire erős, jóval olcsóbb kártya is.
Én pl. egy R7 250X-re váltottam, mert rájöttem, hogy kb. csak BF4-ezek és StarCraft2-zöm, azt se sokat, és egészen meglepő módon tök jól megy rajta mindkettő. Igaz, csak bő 60 FPS-em van mediumon BF4-ben, és mondjuk 80 magassága SC2-ben magas grafikán, de valahogy mégsem panaszkodok egy 10 rugós régi belépő kártyával.... Nem azt mondom, hogy mindenkinek ezt kéne tennie, de kissé furcsállom, hogy úgy csinálnak itt néhányan, mintha nem lenne semmi más választásuk, amikor dehogynincs..
(#29644) Egon: Nekem egy 9700-as Radeonom volt. És boldogan csengettem ki érte az akkoriban (2002 vagy 2003) nem kevés, 70 rugós árát, fülig ért utána vele a szám évekig.

Pont ezaz, ha valakinek mindenáron a csúcs kell (mert máshol van piros alternatíva, verseny) akkor miért nem örül, hogy a zöldektől megveheti?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Escape from Tarkov
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest