- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehi85
tag
Hali
Szeretném lecserélni a videokarim, és elsőre a Radeon R7 370 4GB tetszett meg. Olvasgattam a tesztjét, meg a kommenteket, és annak ellenére, hogy egy HD7450es 1gb-os karit cserélnék le, kicsit visszatart amit írtak róla (valójában egy felújított, több éves kártya).
Tovább keresgélve egy GeForce GTX 950 WF is jó lenne, annak ellenére, hogy "csak 128 bites, mert azt írták, hogy nincs ez miatt hátrányban a 256os kártyákkal szemben. Ez menyire valós?
A lényeg, amiért ide írtam, hogy AMD-s procim van, és régebben úgy tudom, nem volt jó páros az nVidia-s videokarikkal. Lenne bármilyen hátrányom az AMD-s proci, és az nVidiás vidkari párosból?
Ha esetleg árban tudtok jobb választást játékra, örömmel utána néznék a dolognak.

Egyelőre egy AMD FX6300 mellé lenne a kari.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Assetto Corsa EVO
- Horgász topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest