Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam Deck
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.