- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.