- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
zsid
senior tag
Nekem attól kerekedik, amikor látom hogy az OEM gyártók hogyan spórolnak ki mindent ezekből a gépekből. Nekem az i5 melett ez a lófax ram volt, de ugyanennek a Ryzenes változatába már csak DDR4-2400 jutott. Az i7-10700k-s változat is rendelhető DDR4-2666-tal..
Mennyi ilyen félkarú gép lehet azokban az országokban, ahol az emberek csak leveszik a PC-t a polcról a szupermarketben... -
zsid
senior tag
Mindig a saját "brand" HP Omen-emet szoktam példának hozni: gémer PC, gyárilag single channel rammal. Egy darab 8GB-os Micron mta8atf1g64az-2g6h1 volt benne, ami annyit tud amit a jedec 2666V előír: 19-19-19-43 CR2. Hiába Z370, a kiherélt HP-féle biosban semmit nem tudsz ezen változtatni. Ehhez képest quad-channel DDR3-1600 ECC még késleltetésben sem olyan vészesen nagy csapás
Mondanám, hogy csinálok egy benchmarkot, de csak valami Xeon E5620 van itthon, azt meg ma már egy telefon is lenyomja
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest