Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
ha vissza olvasnál akkor tudnád ,hogy egyszeri mérés és csak kiváncsi voltam ,mert annak idején valami nagyszájú privátba felovalt hogy ennyi meg annyi van neki és akkor rá mértem a sajátomra ,gondolom nem rémlik ki volt az)volt és már a program sincs fent (korábban már leírtam ,meg azt is hogy nem szokásom méregetni itt a F... méregetés mint egyesek hogy kinek van nagyobb mivel ez az egész arról szól csak semmi másról. Ha leméri bárki singlében a procikat mind1 amd vagy intel közel azonos értéket kapnak és ez a lényeg. Az amd megvan a hátránya hogy játékra nem való az intelnek meg a hátránya hogy munkára nem való
Bár gondolom a nagy amd fanok csak dolgozni vettek amdt
Aktív témák
- Arc Raiders
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest