- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
A K-előnye nem csak az odatekerésben rejlik, hanem akár a folyamatos all core 5ghz kihajtásában akár baráti hőfokokon is.
Én se hajtom mert minek, 5.3 ghz ig is boostolna de nekem elég az 5. azon azonban folyamatosan menjen ha kell ne boostolgasson 4.5 ről felfele.
így mindig boritékolva is van a 16 magos öreg foshab threadripper alázása ami tudja motiválni és a helyes mederben is tartani az én "szar inteles" gondolkodásomat és felfogásomat minden pillanatban ha elbizonytalanitana, valami dezinformáció pár tized másodpercre.
Ki is rakom ezt a képet hátha más Inteles testvér is hasznát veszi ha ránéz és vissza talál a helyes irányba.

Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest