- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilhasználat külföldön
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
carl18
addikt
Én is azért vettem a Ryzen mert ránéztem a használt intel árakra és komolyan poén ami ott volt.
Egy I5-3470-et akartam I7 3770-re váltani de az a proci használtan 35E lett voln akkoriban. Aztán megnéztem a cpu árakat boltból és nem is kellet gondolkoznom sokat.
Mikor a Ryzen 5 1600-at vettem 30E volt 3 év garival, szóval poénosnak tartom hogy még nekem kellet volna +5E forintot ráfizetnem egy 8 éves processzora ami elavult stb. És sokkal gyengébb+ Zsákutca platform. Mert 3770-től nincs feljebb. 1155 vége.Azért még a I7-8700 vs I5-10400F árazása között is van egy jó érdekesség. Az új model 45E volt nem olyan rég 3 év garral, a régi i7 kapu garanciával meg 60-70E forintba fáj.
Ilyen eseten az a régi i7 alap helyzetben 35-40E forintot érne.
Szóval szerintem elég sokszor van úgy az ember hogy valaminek a használt ára olyan magas/beragadt hogy jobban megéri újat venni.
Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest