- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
Én már leírtam őket egy jó ideje és ezzel tuti nem vagyok egyedül. Majd meglátjuk az új főisten milyen irányba viszi a céget, vissza tudja-e szerezni sokunk bizalmát. Hogy fog hozzánk vevőkhöz viszonyulni, mert amíg egyeduralkodó volt megtehette, hogy generációról generációra hülyének nézzen bennünket. Mindezt úgy, hogy szerintük számunkra volt a megtiszteltetés, hogy mocskos mancsunkat pofátlan összegekért a "korszakalkotó" cuccaikra tehettük. Nos, most már marhára nem vagyunk bizsu cuccaikra kényszerülve, van azért a pénzért már arany is. Vannak akik megtiszteltetésnek veszik ha a homlokukra kakilnak, vannak akik beduzzognak emiatt, szerencsére nem vagyunk egyformák. Remélem az új főnöknek sikerült évek alatt rendbe tenni a céget, visszaszerezni a cég pozitív hírnevét a verseny miatt és a barom részvényesek támogatják majd ebben.

Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs