Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
Én már leírtam őket egy jó ideje és ezzel tuti nem vagyok egyedül. Majd meglátjuk az új főisten milyen irányba viszi a céget, vissza tudja-e szerezni sokunk bizalmát. Hogy fog hozzánk vevőkhöz viszonyulni, mert amíg egyeduralkodó volt megtehette, hogy generációról generációra hülyének nézzen bennünket. Mindezt úgy, hogy szerintük számunkra volt a megtiszteltetés, hogy mocskos mancsunkat pofátlan összegekért a "korszakalkotó" cuccaikra tehettük. Nos, most már marhára nem vagyunk bizsu cuccaikra kényszerülve, van azért a pénzért már arany is. Vannak akik megtiszteltetésnek veszik ha a homlokukra kakilnak, vannak akik beduzzognak emiatt, szerencsére nem vagyunk egyformák. Remélem az új főnöknek sikerült évek alatt rendbe tenni a céget, visszaszerezni a cég pozitív hírnevét a verseny miatt és a barom részvényesek támogatják majd ebben.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest