- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ezeket a 20%-os lépéseket egyáltalán nem tartok kivitelezhetetlennek. Ennyi általában benne van egy új node-ban.
Ezt látjuk az Armnál is.
Intelnél nem láttuk 10 évig, mert minden generációval az intel a gyárthatóságra (kis lapkaméret) és a fogyasztásra is osztott pontot. Ugye abu megmondta, hogy van egy balansz ezek között.jim Keller meg azt nyilatkozta, hogy a Cove magok lényegesen nagyobbak lesznek , mint eddig a Core magok voltak. Mármint persze tranzisztorszámban. A fizikai méret a node függvénye is.
A Rocket Lake-ben egy 10nm-ről 14nm-re portolt Willow Cove magok vannak. Én is kiváncsi vagyok, hogy mit sikerült összehozni. Főleg, hogy fullos port-e vagy kellett-e itt-ott kurtítani.
Nő-e emiatt a lapkaméret és hogy milyen lesz a fogyasztása.
Abban egész biztos vagyok, hogy az intel nem fog engedni azokból a brutális fogyasztási keretekből, amiket a minap ismertettek (PL1: 125W, PL2: 250W) Szerintem a Rocket Lake-nek is szüksége lesz erre.A zen3 sikerét (mármint minimum a rocket lake-hez képest) leginkább az fogja befolyásolni, hogy a szóbeszéd formájában megjelent 15-17%-os IPC növekedést miben mérték. És ha egy CB20ST, akkor ehhez képest hogy változik olyan esetekben, ahol fontos a magok közti késleltetés, mint pl játékokban.
Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest