- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
[kép] tessék ilyen lapom van nekem nem kell senkinek semmit bizonygatni ott van feketén fehéren 536 pont singlében a videoban 5,1 ghz is csak 501-504 et értek el
(és félre ne értsd senkivel nem akarok versenyezni hogy kinek mi van én mértem egyet és belinkeltem ennyi nem kell ezt túlkombinálni. (3900x minden téren erősebb ne röhögtes kérlek mert ez nem igaz az újabb technológiának köszönhetően kb nagyon minimális a különbség és egyik helyen intel a másik helyen az amd erősebb szóval közel egálba van a 9700 meg a 3900 . (a multival lehet jönni ,hogy így meg úgy annyi pontszám ,de azt a felhasznáélok 90% nem használja ki ,parasztvakítás az egész
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akvarisztika
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- Intel I3-10100F + gyári hűtő
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Ryzen7 7800X3D Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(és félre ne értsd senkivel nem akarok versenyezni hogy kinek mi van én mértem egyet és belinkeltem ennyi nem kell ezt túlkombinálni. (3900x minden téren erősebb ne röhögtes kérlek mert ez nem igaz az újabb technológiának köszönhetően kb nagyon minimális a különbség és egyik helyen intel a másik helyen az amd erősebb szóval közel egálba van a 9700 meg a 3900 . (a multival lehet jönni ,hogy így meg úgy annyi pontszám ,de azt a felhasznáélok 90% nem használja ki ,parasztvakítás az egész