Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
fent sincs már a program még hó elején mértem meg kíváncsiságból amikor tervben volt egy 3900x csere ,csak mivel olyan harmat gyenge ezért nem is jöhet szóba már.Miért lenne gyenge? szerintem ez igazán jó érték alapjáraton oc nélkül szerintem a multiban sem kellene semmire szégyenkeznem. (föleg úgy hogy akár még ott az oc + a delid lehetősége is amivel akár +500-700 mhz et lehetne nyerni magonként
)
(persze aki nem ért a gépekhez az mindig keresi hogy hol bukja el a teljesítményt -> hát segítek ott ahol elspórolja a gép összerakásnál
Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)