Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hehe. Bírom az ilyen nagyon nagy arc ürgéket, hogy az ő haverja kirájj, meg tévedhetetlen stb. Javasoltak már néhány dolgot nekem így boltokban, és eddig csak szívni tudtam velük... A legjobb az volt, hogy 1600+ xp-hez nem jó a wbk-68, amit az AMD szerint persze nagyon is jó. Akármit mondanak, az AMD nem rossz proci, függetlenül attól, hogy most az Intelnek van gyorsabb procija is. Szvsz nem fogsz rosszul járni. De ha biztos akarsz lenni, gyere te is a PROHARDVER! Golden Edition talira, és lesz ott egy Northwood is, szerintem kipróbálhatod majd (csak addig gyűjts tapasztalatot AMD-n).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest