- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
cheatergs #24349 üzenetére
Csak 60k-bol 2 db 270X-t veszel garanciasan
De lassan mar 2 db 7950-t
Utana meg majd jon a rokabor $129-tol 465 kepeben
Szanalmas. komoly csalodas a 460-470 es ami "nincs" kozte. Az egyetlen ertelmes a 480 4GB max 70k-ert, de 290-290X 50k es alatta, szoval mar az sem eri meg. Sebaj van mas.
-
Gainka
őstag
válasz
cheatergs #24356 üzenetére
Na ezt jó lenne tudni, bevásárol most az ember egy 460-at, 45-ért, utána meg jön egy 465 ami leviszi a 460 árát 38-ra
Nem gáz ez annyira csak nem mindegy hogy 1-2 honap, vagy egy év alatt esik ennyit az ára.
(#24341) sb
Persze hozzávehetjük, hogy a 470 valóban erősebb, mint gondoltuk, de ebben a formában ezt sem tudom pozitívumként látni. Erősebb, de drága, annyi a "haszna", hogy nincs 50-60k-s értelmes kártya.
Ez a legnagyobb problémám, meg az hogy minden féleképpen AMD-t szerettem volna, szeretnék venni.
Fogalmam sincs hogy lett ez is dupla, törlést kérek
-
MK VII
veterán
válasz
cheatergs #24349 üzenetére
Az új videokártyák napokon belül elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban. A 2 GB-os modellek ára 45 000 forint körül alakul, 4 GB-os társaik pedig 53 000 forint körüli áron lesznek elérhetőek – legalábbis az ASUS újdonságai ennyibe kerülnek majd.
Szerintem még így is rohadtul sokba kerülnek.. 750Ti szint 45 ezerért? Viccelnek ezek vagy mi a f@sz? Ennek kéne örülni? -
-
-
válasz
cheatergs #10844 üzenetére
Jó a tipped, a 360/360X lesz nagyjából a megfelelőjük... Gondolom valami vérfrissítés azért csak történt a nyák tervezéssel, és az alkatrészekkel kapcsolatban is...
Ha jól rémlik valamelyik táblázatban GCN 1.3-at láttam melléjük írva, akárcsak a legnagyobb kártya mellé, amit kicsit furcsállottam is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest