-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
GFnow pl annyira ment most unnepek elott hogy nem adtak elofizetest mar az ingyenesre meg korlatozott volt a 1440p -is.
Amit linkeltem a nv talalgatosba azokhoz az AI osszegekhez a gamming egy nulla.. 500 millard AI adatkozpontokra gondolom mindenki legyeskedik ott de jelennpillanatban az NV a nagy hal a AI teren.
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #67970 üzenetére
Velemenyem szerint nem tudnak tesztelni...varjak a wunderdrivert..
Egyebkent igen erdekes piac szerzesi technika hogy nem adom ki a kartyaimat hanem.megvarom mig a konkurencia is kiadja es teriti a piacon.. hiheto
Csak ezet.nem.adom ki boltokban a kartyak, kesz a driverminden jonegyszeruen nem adom ki mert kicsi a keszlet
hajam eldobom aki ezt elhiszi..
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #67963 üzenetére
Az nem tereli az 5070 fele a vasarlokat ha semmit nem tudnak a 9070-rol? Mert a drivert heggesztik hogy legyen +3 frame az FG-ben, meg arra varnak hogy mennyi lesz az 5070 meg mit tud...
Addig varnakna bufeben mig elmegy a busz...
Keszlethiany miatti varas ugy hogy kint voltak a kartyak a CES-en , ukrajnaban unboxed videot raktak fel egy ordas baromsag!!! Ha kiadod a kartyadat es jo es jonaz ara, a keszlet meg elfogy az emberek egyszeruen varnak!!!! Mert van mire, most mire varjanak?
Ez egy kurva nagy sunnyogas valami miatt. -
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #67953 üzenetére
Te jol.ertesult vagy teljesitmeny es ar teren. Mindenki mas vakon van
-
Jacek
veterán
válasz
Petykemano #67944 üzenetére
Ugy meglepodtek hogy inkabb megvarjak hogy a "konkurencia" teritse a kartyait es adjon egy honapot az eladasra nehogy szegenyen rajta maradjon a keszlet
Igaz a boltokban vannak a kartyai -
Jacek
veterán
válasz
Devid_81 #67927 üzenetére
Ne is talalj, kell az a +2 frame az FG-be.. Eddig tart bele kalapalni....
Mert ez alapjan a januari start helyett megeri az AMD-nek megvarni mig az emberek megveszik az 5070-et es a Ti-t, majd ezutan kiadni az 9070-et hogy legyen keszlet..
Majd mindenki eldobja a frissen vasarolt 5000-es sorozatot akkorat fog utni....uristen...Azt senki nem tagadja hogy kesz van es a kiskereskedoknel van, ez mi a fasz...
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #67920 üzenetére
Neve az az lenne "mindig eggyel tobb"
-
Jacek
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #67840 üzenetére
Remeljuk nem marad el megint a bemutato, vagy jon egy tablazat
-
Jacek
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #67838 üzenetére
Ugyis elbasszak az arazast.mert 5 darabot tudtak gyartani a startra
-
Jacek
veterán
válasz
hajbel #67800 üzenetére
En az nvidianal slidokat lattam semmilyen szamokat, tehat haluzott adat mint enyem.
Es ahogy mar leirtak 4070S-5070-rol irtam az elejetol kezdve.
Ha ennyiert jonne az AMD es azt tudna mint a leakek az nv atnevezne az5070-et es a Ti ..
De az AMD bearaz majd minimalisan az NV ala es megy tovabb az elet.
AMD eleve nem tud gyartatni mennyiseget tokmindegy. -
Jacek
veterán
Tuti egyeztetnek, ezert nem kell csodat varni..
1-2 het es kiderul.a dolog, ertem az atnevezest de elore megmondta nincs felso kategoria, ettol meg megy a hoborges hogy ha megkapod az elozi gen csucs teljesitmenyet 300-400 dollarral olcsobban az nem elore lepes.. pfff tenyleg?
NV-nel is lesz elore lepes csak szoftveresen sokkal nagyobb mint vasban , bennem meg GPU fejlesztokent elnek ezek a cegek, az hogy ugy lesz elore lepes hogy lenyegeben kamu hagyjuk de ugy lesz hogy nem adod oda az elozonek
Helyen kezelve en megnezem a rastert ezutan a szoftveres kinalatot aztan eldontom hogy veszek egy 2080Ti-t
-
Jacek
veterán
válasz
hajbel #67793 üzenetére
Az ilyen tanult kollegak miatt
Felre vezeto hogy ide nem raktam be a hirt, de latom probaltal nyomozni de nem talaltad.
1: En biztos nem tevedtem, mert nem.en talaltam ki.
2: Ez egy talalgatos topic.
3: Amit en beirtam az is egy leakbol van raster teljesitmeny. Es a 4070S-5070 viszonyarol szol..Majd kiderul...Peace and Love
-
Jacek
veterán
Ezen rohogok fel oraja, foleg az itt megjegyzet tevo emberek miatt hogy mekkora szar az AMD mert a 9070 nem elore lepes
4070S- 5070 ~3%
Parades genvaltas, -
Jacek
veterán
Ha hozna a leakeket, es 550 lenne az AIB, szerintem hirtelen 12Gb lenne a 5060Ti es 16Gb az 5070, az 5070 Ti meg eltunne
-
Jacek
veterán
válasz
S_x96x_S #67740 üzenetére
En nem "szaroztam" az NV hogy monopolhelyzetben van, azt akkor lehetne hogyha ugy erne elnpl mint az Intel elerte, a OEM fenyegetesevel stb.
Itt a versenytars vagy tarsak balfaszok gyulekezete ennyi.
Az hogy iranyitja a piacot meg jo majd a vakond kiszol a lyukbol hogy mi a stajsz
-
Jacek
veterán
válasz
Lacccca87 #67709 üzenetére
Elvileg jovore uj gen, ujra egyesitve, UDNA neven. Meglatjuk.
Emberek nagyreszenek szerintem boven eleg a XTX/4080 teljesitmeny vagy kozeli es ertekelheto RT.A problema az ar en attol felek hogy most megint verszemet kapnaknes feljebb lepnek 650 dodora, az egesz mas mint a 469/549 msrp..
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67706 üzenetére
Ez az artol fugg, elore szoltak nem csucstamadas lesz.
Pletyka szerint annyira ratyinl hogy emelnek az arakon. -
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67629 üzenetére
Csak a top 3 csati, a legtobb 2x8pin.
Megmondtak piacot szeretnenek. Lehet most nem hazudtak -
Jacek
veterán
válasz
Hellwhatever #67623 üzenetére
Tok jo lenne meg mindig 4/8 lenni az Intellel
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67615 üzenetére
Nem ertenem ha annyi lenne, ugy 549 a 5070, 599 volt a 4070S msrp.. az meg nincs 300 folottt na.. vagy egybol a scalper arakat haluzod?
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #67614 üzenetére
32 fps alapjan sima RT lesz az vagy ordas kamu.
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67606 üzenetére
Tippversenyben en a 7900XT arazasat gondolom olyan 280-290e HUF
-
Jacek
veterán
válasz
bjasq99 #67470 üzenetére
Elviekben nemnazert dobjak a felso hazat mert a kovetkezo genben ujra egyesul a ket arhitektura? Es nem.akartak eroforrast erre pazarekolni?
Valami jon van ujdonsag kuss a kovetkezo genig
Elore vetitem nem vagyok csodavaro, de ami most kijott az NV-tol az is egy siralom volgye....Pl en a 4090 annyira meg tudtam huzni hogy 100%-ot utott az elozo 3090-re szintetikus benchekben.
Kivancsian varom most ez megvalosul eSzerintem a 4080S sem lesz meg duplan pl. Timespyban.. Ennyit a fejlodesrol..
-
Jacek
veterán
válasz
Cyberboy42 #67441 üzenetére
De nem.lesz annyi kraft, Devil az 3x8 pin mondjuk ha 375w fole megy akkor mar baj van more
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67367 üzenetére
Nekem a +3 kamu frame biztos nem raszter 640x480-rol felskalazva
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #67363 üzenetére
Padlo felnyalatas.. khmm en nem lattam raszter teljesitmenyt. Tudom most nem divat, engem valahogy erdekel..
Vagy most a 2500 euros kartyat hasonlitjuk a 500-600 euroshoz...
5090 lenyegtelen tortenet gaming szempontbol, de elemezhetjuk a 20% teljesitmeny pluszt 25% arnovekedessel? Hol lesz a vege kerdem en..Igen atyam vetkeztem startkor volt par 4090-em, nem fordul elo tobbet
Varjuk meg a 9070Xt teszteket es arban hozza illo kategoriaval hasonlitsuk ossze.
Garantalom hogy a 5070 agyon veri 3 kamu frammel a 9070-et az meg raszterban az 5070-et.Kovetkezo mi a fasz lesz? Ai megjosolja mikor akarok jatszani es megnezhetem az osszefoglalot?
-
Jacek
veterán
Volt egy dia az nem AMD volt? Ami a 4070 Ti-hez helyezte a 9070-et. Akkor az is bullshit nem a bemutaton volt?
-
Jacek
veterán
Meglehet a 500 msrp? 549 az 5070.. es az sok kamu kepkockat tud gyartani
-
Jacek
veterán
Hehe uton voltam, most akkpr kaptunk egy nagy budos lofact?
Vagy feltalaltak a 7900XT-et kevesebb rammal dragabban? -
Jacek
veterán
Összefoglalása az eddigi "pletykáknak"
-
Jacek
veterán
Én már várom a január végi startot, de inkább a február végi vissza küldéseket
-
Jacek
veterán
válasz
Devid_81 #66979 üzenetére
Uj DLSS minden fillert meger, sot en szivesennfizetek az ingyen kepkockak utan is elvegre ajandek nem?
Es majd most a wunderdriver jol belovi nekem a grafot a memoriamhoz nehogy shuttereljen igaz mar lassan minden kamu a hardvare egy helyben toporog de azert fizess 20% felarat
-
Jacek
veterán
Ami kellene az egy XT és XTX közötti raszter , ADA szintű RT, GRE áron
Ez elfogadható lenne .
Mert nekem viccesen hatnak az NV-nél ezek a kamunak tűnő kicsit lassabb és minimálisan olcsóbb 4080-an... ez milyen genváltás? Akkor veszek 4090-et amin több memo van... ez egy tragikomédia sajnos.
-
Jacek
veterán
Árak eleve facák mostanában
Pár hónapja persze átszámolva 150 nettóért tudtam volna a7800XT Pulset venni.
Most ez 180e pff...
Most nekem így néz ki
7800 XT Pulse: 180e
7900GRE Challanger : 204e
7900 XT Hellhound 250e
nettó.. de 20--30e elmozdulás volt.. -
Jacek
veterán
Legutolso leakban mar 600-649 dollaros arrol vakernak....
Hmm erosnek erzem 580 euro nettoert vettem a 7900XT TUF-ot... -
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
Szokasos szerecsenymosdatas, eloveszunk minden mas temat..
Csinaljunk ilyen macko nyomdat ez nem qhd/4k kartya, nem lenyeg az RT, aztan mar nem fullHD-s a kartya.. a 12Gb sem limitalo lesz hanem reg az csak kenytelenek igazodni az Nvidiahoz a fejlesztok, a 8Gb mar elengedtek...De menjunk bele, szerinted melyik az egyszerubb egy masik fejlesztot utolerni techben/ szoftverben, itt az FSR-s peldad. Vagy rakni 20 dollaros memoriat rakni a kartyaidra... varj elgondolkodtam...
AMD probalkozik fejleszteni, NV sajnos direkt szopatja a nagykozonseget es vannak akik tapsolnak..Igen velemenye mindenkinek van ezt tudjuk, de pl ram a fanboy-t eleg nehet ramsutni veled ellentetben
De tudom ultimate erv mindig az AMD tulajkent bla bla...
Ebbol a genbol a kartyaim 5db 4090, 2db 7900XTX/ 2db 7900XT, A770 16Gb ...
Elozo genben 3dv 3090, 1db 3080Ti, 1db 3080, 1db 6950XT, 1db 6900XT, 3db 6700XT ennyire legyen fanboy valaki -
Jacek
veterán
Tehát az a megoldás hogy lejjebb veszed a grafot nem hogy a gyártó rak még memoriát a kártyára 20 dollár értékben egy VGA--ra ami 400-500-600-700 dollár, értem logikus..
Látod ezért mondják rád a zöldszemcsit, szerettél volna példát.. ez a faszság foggal körömmel való magyarázása. Na ebből tele a padlás, ezzel sincs semmi baj ha valaki elvakult fanboy csak ne értetlenkedjen ha szembe állítják vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest