- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #69345 üzenetére
Ja csak a bibi hogy az Aorus Master 490e atszamolva itt svedben ahol kisebb az afa mint otthon
Gaming OC 465e.. msrp ar kozeleben van par darab masodpercekre soha tobbet nem latod..Jol mondtak az egyik tesztben 408p v3
azt tudja es annyiba is kerul.
-
Jacek
veterán
válasz
BerserkGuts #69317 üzenetére
Magas labda volt
-
Jacek
veterán
válasz
BerserkGuts #69314 üzenetére
10milliárd légy nem tévedhet
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #69222 üzenetére
Kb.
-
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #69215 üzenetére
Nade mi lenne az agressziv ar? Hogy a 5070Ti helyett 9070 legyen.
Mondjuk tok mindegy mert az msrp is felesleges nezegetni.
Startkor csukkva kell tartani a szemet es ket honap mulva kinyitni es a piac eldonti. -
Jacek
veterán
Most ugy latom hogy az AMD agressziv arazasa azt jelenti hogy nem araz az NV ala
Ne told fullba a kretent mert aztan a market share nem gyun! -
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68975 üzenetére
Gondolom megint brutal tuskek vannak.
Hade ez 5090 kategoria lassanAzert kezeljuk fentartasokkal
. -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68973 üzenetére
Hajaaa
remelem fake...
-
Jacek
veterán
Ezt lehet tanulmanyozni.
Ki vesz eszre erdekesseget?
-
Jacek
veterán
válasz
Yutani #68959 üzenetére
Tippem hogy ezzel a produkcioval vesztenek.
Ott vannak 1 honapja a boltokban a kartyak, ha olyan jo lenne teljesitmenyben es 500 korul akartak adni akkor mi tortent?
Meg annyi erthetetlen hogy 2025 Q2 vegeig akartak gyartani a 7800XT-t es ezt januarban lelottek, tehat mar most nem gyartanak, gondolom a 7900-ek is eol mar. -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68938 üzenetére
Nagyjabol annyi, de mar igy is keves a 12Gb sok helyen, mar 1440p-ben is van pelda, a konzolok meg koszonik szepen elvannak...
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68923 üzenetére
Dehogy kenytelenek, foleg hogy most a PC kezd pozicioba kerulni a fejlesztoknel..
Ez kb annyi hogy ultra texturarol lekapcsolsz mediumra es kesz a konzol..
Ja a 300k nv kartya meg behugyozik -
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #68918 üzenetére
Szerintem forditva van, azert tartunk itt mert az nv a 300e forintos GPU-ra 12Gb rak, igy a fejlesztok kenytelenek erre loni..
-
Jacek
veterán
Itt az enemy ára
Proshop.se véletlenül adott egy kis ízelítőt a 5070 Ti árakról.
[link]
387-428e átváltva forintra magyar áfával. Ez Inno és a nyitó ár.
Ez alapjén ha teljesítmény közel van akkor 330-350e a 9070XT. -
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68866 üzenetére
Németeknél 370e veszel bruttó 7900XTX-et, itthon 390e a legolcsobb.
Ennél nem lehet drágábbMert nem fogja megverni teljesítményben és -8Gb vram
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68862 üzenetére
Hogy teljes legyen a ké tudni kellene az 5070 Ti árát, na azt se lesz piti.
Itt ez a kettő kártya ára közötti különbség döntő.
Most vettem időhúzónak egy 7800Xt elvagyok vele míg normalizálodik a helyzet kb május végére :D -
Jacek
veterán
Szép, Red Devil 450e otthon
100 dollárral olcsóbban nem hogy piacot szereznek hanem még veszteni fognak.
Pár hónap és be állnak az árak na most ha 100ddodo van a 9070XT és a 5070Ti között én is 5070 Ti -t veszek. -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68853 üzenetére
Szép új világ
Tudnám minek van még multi GPU támogatás...Még lehet
-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw #68851 üzenetére
Melóra Ai stb. használható a crossfire? Mert az még él az AMDD.nél. X870 most is van.
NV-nél kilőve de ha bele vágsz egy ilyen lapba 2db 32Gb kártyát?
Vagy itt is csak a GPU erő nőne és a memória mintha csak 32Gb lenne? Jó kérdés.Az úgy elég költséghatékony lenne otthonra...
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17 #68842 üzenetére
Lehet hogy keverem a szamokat, aki akarta megertette szerintem. Viszont ennyire nem erdekel.
Biztos igazad van.. -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68837 üzenetére
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68823 üzenetére
55 G3 az azert faja.
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17 #68825 üzenetére
Asszocialtam hogy az A570 utan B580 lett a kisebbik kartya.
Erdekes ez nekem mert az A770 utan ebben minl az elore lepes? Kevesebb memoriaval kicsit gyorsabb , arban meg ugyan az?
Mi a racui ebben ha nincs gyorsabb? -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68815 üzenetére
3 klattyintas es teljesen elheto a 4k.
Termeszetesen nem ultra es 240fps. -
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #68806 üzenetére
Szerintem a 70Ti 450e korul fog jonni a 70 meg 320-350e.
9070Xt tipp 350-370e
9070 280-290 -
Jacek
veterán
Pletyo hogy lesz egy 32Gb RDNA4 kartyinko
[link] -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68792 üzenetére
Sajna a DLSS es tarsai olyan mint a CSOK, azonnal be epul a lakasok araba.
Itt azonnal be epul a fejlesztok lustasaga/idosporlasaba egyszeruen mar erre lovik be a cuccot.. tehqt alapvetoen tok haszontalan a cucc. -
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68791 üzenetére
+1, 5-6 eve 4k vagyok, jelen pillanatban Oled 4k 48c 138Hz, inkabb leveszem a grafot mint hogy lekapcsoljak 1440p-re fosul nez ki, 48c k...a latszik egybol.
Ez van akinek van penze majomraViszont nem vagyok hajlando 1-1.3m kiadni egy hugyos videokartyara...
Most elvagyok a 7800XT-vel ha oke csere vagy 5070Ti(pfff rossz kutya) vagy 9070-re.
Meglatjuk.. -
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68781 üzenetére
Elkaptad a lenyeget
Ma jon meg egy 4k fogom hasznalni.
Pont jo a 30 napos vissza kuldes addig kiderul a 9070-el mi ujsag. -
Jacek
veterán
Nekem ebben mindig az tetszik hogy a 4070s nem 4k kartya es ezert nem szamit hogy ossze kakilja magat 4k+RT alatt, de mennyivel jobb az NV mert PT-vel kurva szep es nem 10 fps hanem 25
De majd most fake frammel milyen jo leszAztan olyan lesz mintha begombaztal volna a mozgas
-
Jacek
veterán
Osztrak Media markt listazott egy MSI 5070Ti Gamint Trio OC Plust 1169euros aron... [link]
Na okosodjatok mennyi lesz az uj AMD
Kicsit erosnek erzem. -
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68750 üzenetére
Nincs msrp 5080 1256 dollarrol indul.
-
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #68723 üzenetére
Kb.
-
Jacek
veterán
Legujabb fingfureszeles, 9070/500 9070XT/600 dodo
[link]A feltetelezes hogy megvan az XT-nek az 5070Ti es 150-el olcsobb.
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68697 üzenetére
Van a marka huseg meg az okorseg
7800XT raszter 40%-al RT alatt 10-15%-al gyorsabb mint a 4050Ti 16Gb, mefis 30e dragabb az NV kartya es szerintem megveszik -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68690 üzenetére
Ertem
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68688 üzenetére
Ezt ki mondta.hogy ez az elvaras?
Komolyan nem ertem hogy tudja megmagyarazni az ember maganak hogy pl.az 5070 12Gb-vel jon 2025-ben
300e+ HUF-ert ... -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68686 üzenetére
Also kategorias kartya? 4070S?
-
Jacek
veterán
válasz
Busterftw #68673 üzenetére
Nem 4060-rol van szo, hanem a kozepkategoria legtetejerol 4070S.. 300e forintos kartya.. kifut a vrambol
es kiadja megint 13Gb-vel az ujat.
Es ebbe alltok bele tivabbra is. Ha jon valami uj tech ami megoldja fasza, mar ugyis mindegy mert fake kepet latunk mar minden esetben, legkisebb problema ez lenne mar. -
Jacek
veterán
válasz
bitblueduck #68667 üzenetére
Probalom egyszeruen leirni, elfogy? 4-5x lassabb mint egy low end kari amin 16Gb van?
Olyan engineket fejlesztenek amik maguktol butitjak a texturakat ha kifutnak a vrambol?
A jatekokban kenytelenek figyelembe venni hogy az nv lesporol 4Gb ramot a kartyairol? A legjobban fogyo kartyairol?
Soroljam meg?Lenyeg van eset amikor elfogy vagy nem?
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68650 üzenetére
Az 2026 elott nem jon lehet inkabb 2027 PC-re addig csak kikopik
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68650 üzenetére
Ahogy b. szokta mondani klaty egyet a textura ultrarol highra es igaz is a dolog.
Csak zavar a 12Gb mindenre eleg duma amikor egy k... nagy limitacio mar reg... -
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68646 üzenetére
Hablaty... nem volt szo nepekrol, szaladasrol stb. Jo ejt.
Meg kellene erteni ha nem lenne a kb legnepszerubb ktegoriaban 12Gb vissza fogva a kartya akkor nem ugy irnak meg a jatekokat hogy ne szarjak ossze magukat.. mivel ez a fa..sag van igy limitaljak.. vagy az engine alapbol lejebb veszi a textura felbontast amire van is mar pelda
es megy az orules hogy eleg a 12Gb az orokkevalosagig az nem baj hogy o mar medium texturaval tolja
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68644 üzenetére
Beszakad vagy nem? Dlss es fg-vel is beszarik..
16Gb 4060Ti 5x gyorsabb.. tenyek tagadasa makacs dolog , nem azt mondtad hogy lehet e vele jatszani hanem hogy nem.letezik helyzet a mai gamek kozt ahova nem eleg, ez nem igaz ennyi nincs mit ragozniAzt latom hogy gyorsan elindultal ket teljesen uj vaganyon megvedeni a mondandod csak nem errol volt szo
-
Jacek
veterán
válasz
deathcrow42 #68641 üzenetére
Nincs? Alan Wake 2 4k+RT 5 fps
az eleg pelda
Aztan linkeltek itt ellenpeldat AW2-bol amirol kiderult hogy ja bemnugy teszteltek mert ossze hugyozza magat a 12Gb vram
12Gb belepo szint teteje B580 250 dollaros kartya..
Mondjuk ez a textura tomorites megoldja ezt a problemat amit most denoznak, majd meglatjuk. -
Jacek
veterán
válasz
parandroid #68627 üzenetére
TUF az bazi nagy a 4090 hutese van rajta
En nyitott hazzal operalok mindig es nagy hazzal, ez a kicsibe besuvasztom aztan anyazok hogy minden megfo.. nem is ertem.
Jatszo/vendeg szoba van elfer. -
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #68625 üzenetére
Egy 7900 TUF volt a Define 7-ben, 55 fokos volt terhelve.
Megnezem ezt a Sapphire Pure-t, szar vissza megy. Nincs nagyon teszt csak 7700XT-rol. -
Jacek
veterán
válasz
ggbuffon1897 #68621 üzenetére
Nálam az az érdekes hogy berakom az AMD kártyát és megy
Ui: berakom az NV-t és megy
AMDD-nél akkor van anomália amikor elkezdem piszkálni, UV/OC de ugye mi okosabbak vagyunk mint a gyártó
-
Jacek
veterán
Rohadtul nem tudjuk milyen arak lesznek, lekoszono genben is nevetseges ami folyik..
179e(netto) vettem most a Sapphire Pure 7800XT-t, legolcsobb 4060 Ti 16Gb 182e ez alatt semmi ez is PNY porszivo 220e korul mennek a hasznalhatok..
A 7800XT rasterban 35%-40%-al , RT alatt 10-15% -al gyorsabb.. marad a DLSS..
Tehat egy 30%-al lassabb kartya 30-40 nettoval dragabb az NV plecsni miatt, mennyiert kellene adni az RDNA4-et hogy menjen? Kozelitse meg az 5070 Ti-t es 400 dollar legyen? Ez igy egy vicc, de ezt a vasarlok torzitjak igy el. -
Jacek
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #68564 üzenetére
Mindenre rá lehet fogni persze, most békeszankciok és vámháború
-
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68563 üzenetére
Azért van olyan értéke mert az emberek a kamu NV msrp elhiszik ja ennél 30%-al drágábbak a kártyák, magyarul az NV hozott 10-15% előre lépést és emelt 30% árat
És majd most megmutatja az AMD kicsit alá áraz az NV-nek és nem értik majd a 7%-os piaci arányukat -
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68557 üzenetére
Vagod hogy a sokat emlegetett 4080 egy elozo gen kartya..
Engem nem mozgat vettem most egy 7800XT Pure azt szarok a farmra, rohej hogy most felment a 4070 non S is 230 mettora az amazonon.. anyja adjon azert a szarert annyit. -
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68551 üzenetére
350-390??? Atya eg orias bukta, ezzel meglenne az 5% reszesedes...
Ezek nem generacio valtasok, nem is tudom miota fogadjak el az emberek a genvaltaskor 5-10% es 30%-al dragabbEddig ti hol eltetek? Plusz most az AMD el sem eri az elozo gen csucsat amit egy 7800-at valto karival kellene elerni 7800-as aron...
Ezert uj!! AMD ugya azt adja ki lassan 6 eve.
Fel evvel a start utan XFX Blacket XTX 360e adtam el a PH-n , 310-ert adtam el Nitro + 7900XT.
2 honapja eladtam a 7900 TUF 1 honapos volt 260e-ert, efyiken sem buktam.Es itt tapsikoljunk a 350-390 arert....
Leakelt teljesitmeny es 550 ar AIB-nak, akkor elhiszem hogy nincs NV kartel es piacot akarnak,. -
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #68545 üzenetére
Ezzel lesz aztán piac szerzés
7900XT+5% és ugyan az az ár
kevesebb vram
-
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68482 üzenetére
Jovanmar
Mi az hogy akarasz egy vga-tol?
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #68447 üzenetére
Hat pedig a sima PS5 mindent bevetve isnszenvedos lesz a 30, Pron mehet aranylag normalisan 30-al.
PC meg 2026-27 -
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68443 üzenetére
Jaja oda meg nincs datum
-
Jacek
veterán
válasz
Kajoszbobber #68439 üzenetére
Nem veletlenul cumiztatjanoket az NV, feb 20 csak a Ti jon a sima 70 majd valamikor
-
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68437 üzenetére
600dodo az olyan 760-800 euro az bezony 7900XT ar. Aminel ujabb gen de alig lesz gyorsabb , ha gyorsabb lesz egyaltalan..
Nem veletlen a problem.
Kellene az XTX teljesitmeny raszter es 550dodo max. -
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68421 üzenetére
Nekem nem kell nézelödni ott linkeltem , raktáron van 1 DB még mindig ennyiért. De nekem 8.
-
Jacek
veterán
válasz
Quadgame94 #68412 üzenetére
400? Dollár? nem költői túlzás ez?
300 euro... brutto AC shadowal . [link]
-
Jacek
veterán
válasz
Alogonomus #68361 üzenetére
Nézd meg a használtpiaci árakat, 3070Ti szerintem 180e akarják eladni mostanában
6800XT is láttam már 180 a HA-n vicc ami most megy. -
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
válasz
hahakocka #68293 üzenetére
Mint emlitettem a zold anyaszentegyhaz elvakult tagjaival olyan beszelgetni mint sajtreszelovel onkielegiteni, erdekes de felettebb fajdalmas.
Merthetetlen monotonitas turessel rendelkeznek, addig ismetelnek teljesen fals baromsagokat mig a anyaszetegyhaz tagjai elhiszik teljes mertekben, semminemu bizonyitek nem gyozi meg oket, azokon azonnal valasz nelkul atsiklanak.
Akar ugy is hogy ok ideztek be oket es kiderul hogy telhesen hamis, ha valtozik a szeljaras a hatranyokbol azonnal elonyok lesznek, teljesen mindegy hogy mi az.
Hasonlosag fedezheto fel kormanyunk tamogatoival, a valosag nem erdekli oket csak az anyaszetegyhaz ukaza.
Heti pelda a jo es a rossz szankciokFelesleges veluk barminemu kommunikacio, a premium tagsag ajanlott es ignore azonnal.
UI: pont lejart a premium es az egyik peldanyuknak lattam megint az amokfutasat(igaz ez nem a termeszetes elohelye mert AMD tipic), mar veszem is a premet.
-
Jacek
veterán
válasz
hahakocka #68275 üzenetére
Felesleges vramrol targyalni az utakkal, bebizonyitod hogy igenis elfogy, hab6 -an nem tudnal elnyomni a bullshittel akkor 1 honap pihi utan ujra kezdik.
Pl Alan Wake 40x belinkeled hogy ossze fossa magat a dicso 12Gb, linkelnek egy tesztet ahol le van irva hogy a fejleszto csokkentette a vram hasznalatot plusz kikapcsoltak dolgokat hogy a 12Gb kartyak ne hugyozzaknossze magukat, de nekik ez bizonyitek
Outlaws.. az is bizonyitek ... ja ahol ha elkezd elfogyni a vram elkezdi butitani a texturakat az engine automatice.
Hagyjad mar ezeket az embereket, ha mond valamit Zuzu Petaz.. -
Jacek
veterán
válasz
parandroid #68186 üzenetére
Lekicsinylo volt
de annyira gatya a helyzet hogy naluk a helyi fapatkat euronak hivjak, asszem
-
Jacek
veterán
válasz
huskydog17 #68163 üzenetére
es kozben plakatokat nyomtattak a startra csak nem vettek eszre hogy a szent fsr4 nincs is kesz.
Mindezt a bemurato esemeny elott 1 oraval -
Jacek
veterán
válasz
Devid_81 #68158 üzenetére
O
dehogy meg enyhen fogalmaztam, igy ahogy haladunk k. nagy blama.
Azert megneztem volna az arcukat amikor leadtak a drotot az nv arakrol ok meg ott alltam egy kartyaval a kezukben ami 7900xt teljesitmenyt tud, 7900xtx arban van, es frame gen sincs de megy csak fsr4 tamogato jatek sem
Temeszetesen ez talalgatos, de sajnos abbol tudunk fozni amit adnak az AMD meg folymat hazudik es bujkal
Ja es mily erdekes kedves Lisa is epp fontos masik esemenyen volt
Egett a pofaja mint a reihstag..
-
Jacek
veterán
Nekem az nem tetszik hogy egybol latszott hogy valami felre ment, csavokam beszarva totyorgott a porondon.
Ezutan valaki hetekig magyarazta hogy a nem is akartak bejelenteni semmit.
Aztan csak kiderult.hogy de.. de annyira vakon voltak hogy elmondhatatlan.Mennyire kellett benezni a dolgokat hogy ezt megcsinaljak/bevallaljak..
Mert ha jo teljesitmenyt akartak volna adni jo aron akkor tancoltak volna a szinpadon..Szerintem oriasi lehuzasra szamitottak az NV-tol ami be is jott csak teljesitmenyt sem.adnak hozza, arak viszont maradtak.
Es ott alltak letolt gatyaval... barmit nyilatkozhat az AMD mar loteri kutyat sem erdekli, mivel sorozatos hazugsagokba buktak most bele..
Most probaljak a szart vissza lapatolni a loba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged