Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
üzenetére
Én is nagyon szeretem az Asrockot...azokba ha kalapáccsal ütöttem volna a helyére a procit\ramot, még akkor is stabilan müködtek volna. - 3 lapom volt tőlük Asrock 990FX Extreme 9 - H81M-DGS R2.0 - X370 Prof Gaming- most is Asrockot néztem, de kiváncsi vagyok más márkára is, persze nem horror felárral. valószinüleg elírták egy 100eFt-al... Mind a 2-ről jót írtak, Gigát sajnos még nem próbáltam, soha, és nem tudom mennyire megbízható márka - support \ stabilitás \ tuning \ megbízhatóság \ hibásodási arány (tudom ez mindenhol van) terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest