Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét a Redmitől kölcsönzött a Poco
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós #90 üzenetére
Igen az Asuson van, nem szükséges köszönöm, ma egész nap ezt kutattam, és van egy youtubos aki nyitott a giga usa forumában egy topikot ezzel kapcsolatban, és akik oda kommenteltek mindenki igy kapta kézhez a lapot - még antistatikus zacsi sem volt. Amúgy sokan nem olvassák a Manuált, (megnéztem az Asus Manuálját is és az MSI-t is - és ott direkt mutatja is hogy le kell venni az a védőt) viszont se az Asrock, se a Giga Manuálja nem mutatja, ha valami nem stimmelne a lappal, akkor a Manuál is mutatta volna, mivel tételezzük fel, én nem vagyok hozzáértő, akkor "hogy szedem le a védőkupakot ha látom hogy ott van, de nem irnak róla egy szót sem"... Ugyhogy megnyugodtam - bár volt 1 video, és 1 tesztoldal ahol volt fekete védőkupak a sin alatt, de valószinüleg vagy az lehet hogy valamelyik lapra kerül, lehet valamelyik lapra nem vagy-vagy alapon, Vagy ezek még nagyon kezdetleges lapok voltak, és rájöttek hogy felesleges a védő ha van a sinbe helyezett átlátszó védő (ez lenne a leglogikusabb)
Nagyon jó árban jutottam hozzá a Blokkhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest