- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós #166 üzenetére
Asusnál láttam anno egy olyan Youtube videot, ahol mikor az U.Dimm-ben is betették a kis kártyát. Akkor nem akart indulni... majd csak bios frissítés után, bár ez mondjuk nagyon érdekes, hogy 1950-es CPU-hoz frissíteni kellett, de a lényeg hogy sikerült!
Amúgy erre a Bios frissítésre visszatérve, nálam a Giga lapon, miközben vártam a procit, gondoltam megcsinálom a QFlash+ -al a frissítést a fehér dedikált portban
- (RAM- és CPU nélkül is meg lehet állítólag) - vagyis a youtubon a videók is erről árulkodtak... de nálam pont hogy ezt a frissítést nem akarta megcsinálni
... úgyhogy mikor meglett a proci akkor tudtam feltenni az F2-t...
Szerintem az a 20-30mp-es POST azért tart annyi ideig mert valamit ellenörizhet,.. - én ha van egy sima SSD-d megnézném, hogy kábelesen rákötve csak azt az egyet, úgy mennyi ideig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Gmail
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest