Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro!Petya

addikt

válasz L4mie #9700 üzenetére

Persze ez tiszta sor. Megértem , nem jött be neki oké.
    De basszus, alig 3 óra alatt így leírni egy lapot azért furcsa számomra.
    Pl én az 1usmus féle energiasémát is több ideig kellett tesztelnem hogy lássam megéri e használni vagy sem. Bios csere? fél nap legalább ha kiváncsi vagyok a régi és az új közti difire.
    Arról nem is beszélve hogy annyi opció van az advanced , extreme tweaker alatt hogy napok mire mindent kitesztel az ember, főleg ha teljesen más gyártó biosáról jön át. Nem beszélve a Tweakers Paradise , CBS, Oc fülekről.

Biosokat sem próbálhatta végig hogy melyik jó melyik nem és ezek hogy mennek a különböző energiasémákkal mert erre ennyi idő csak setupolni sem elég, nem hogy kimérni a dolgokat.
    Msi-nél ezt tudja fejből ,és volt ideje ki ismerni 4-5 hónap alatt.

De ha csak egy gyors felületes tesztre lennék kiváncsi akkor default mindkét lapnak és mehetnek a mérések. Mert eddig csak Mhz-ek és feszek voltak említve semmi konkrétum mi alatt, meddig és az mit produkált.

(#9702) fudi2002 L4mie (#9700)

Gondolom akkor ezt te magad is tapasztaltad mert ennyi időbe belekellett férni 2 bios kitesztelésének is! Oh wait..... :N
    Arról nem is beszélve nyílvánvalóan elírás az allcore 4300-ról 4125-re való csökkenésse, mivel cb20 alatt all core ~4200 amit bír tartani végig a 3600X.
    A single turbo problémájára meg körbe kell nézni a biosban mert ha 7501 v 7403-ról jött akkor sem lehet ennyi a difi, ha csak nem valami régebbi 7201 környéki biosról ugrott 7601-re.

• fudi2002

nagyúr

válasz L4mie #9700 üzenetére

Ehhez nem kívánok mást hozzáfűzni, mint a Te magad általi nemrég tett hozzászólást:

(#9658) L4mie
    *Viszon az all core boost órajel 4275-4300 körülről visszaesett 4125-re :(
    A single core meg 4400+ ról 4325-re....pontszámban nem sok különbség van, VGA-m meghal a proci 30% alatt szóval ingame még nem érzem, de ha lesz erősebb VGA-m lehet jól jönne majd az a pár % :P

Új hozzászólás Aktív témák