- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ezt teljesen rendben van, ha így kommunikálják. Az nVidiánál sem az elbukott pár % teljesítmény miatt ment a püffögés, mikor 970-en "furán" rakták fel az utolsó RAM modult, hanem a sunyítás miatt.
Eddig hoztál a boltból egy procit, tudta, ami rá van írva és onnan a szerencse kérdése volt, hogy maradt-e benne valami plusz.
Itt azért, mikor a dobozon álló értékhez képest 150MHz hiányzik egy 70 eurós hűtővel, akkor engedtessék meg, hogy csalódott legyek. Nem azért, mert látom azt a két frame-t, amivel kevesebb jön ki a 3dmarkból, hanem az elv.Különben bedobtam a CPU-t a lapba, elindult, megy, pont. El is gondolkoztam rajta, hogy miért nem vettem készreszerelt gépet, mert a játék ebben már nincs meg, nem is mindenki keresi. Out-of-the-box tudja, amit tud, a többségnek ez kell. Én meg ha unatkozom előkotrom az e6300-at majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Energiaital topic
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest