Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz Chaser #30352 üzenetére

Itt a kért info: katt
    Realtek 2.5G vezérlővel szerelt alaplapot jelenleg NE.

• joysefke

veterán

válasz Chaser #30352 üzenetére

Letöltöttem valami Taiphoon-t. Aki használja ezt, az meg tudná erősíteni, hogy a kimenete minden kétséget kizáróan tanusítja, hogy akkor ez dual ranked modúlokból áll, tehát nekem megvan a 4 rankom?!

Chaser:
    Majd írok, ha lesz tapasztalat.
    Legutóbbi GTX660-ból volt Gigám, azóta ódzkodtam a márkától, konkrétan féltem, hogy a hűtőventiket nem lehet leszabályozni halkra és minimumon is sivítani fognak a házventik.

Na ehhez képest ennek a ventivezérlés egyelőre jónak tűnik, (bár nem teszteltem még ki teljesen, tehát változhat a véleményem) CPU/pumpa + 3 házventit enged szabályozni, gyakorlatilag állóra le tudom szabályozni a ventiket, szabadon tudom a ventivezérlést különbőző szenzorokhoz rendelni...
    Eddig volt két házventim ami analóg potiról ment, ezeket majd átkötöm a lapra akkor lesz tapasztalat, hogy mennyire felxibilis inn a ventikonfig (analóg/pwm mix különböző szenzorokhoz rendelve dúrván alacsony rpm-ekkel relatíve magas hőmérsékletekig lesz nálam a menű)

Külsőre igényesen néz ki, minőségérzete van (bár én nem vagyok otthon a gémer lapokban és nincs aktuális összhasonlítási alapom) tetszik a fekete IO-plate (díszlap hátul) jól harmonizál a házammal... Többi majd akkor derül ki, ha tényleg elkezdem rendeltetésszerűen használni :)

Mivel még nem volt időm Win reinstallra, fogtam kiszedtem az öreg Asrock - ivy-bridge félkonfigot, beraktam helyére a Gigabyte- RyZEN-t és minden elsőre működött. Win megtalálta a kompatibilis (nem feltétlenül optimális) drivereket, semmi hiba vagy kékhalál. Nyilván lesz reinstall, de örülök, hogy nem ezzel kellett kezdenem

Új hozzászólás Aktív témák