Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra

- 

Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

joysefke
veterán
válasz

Chaser

üzenetére
						Letöltöttem valami Taiphoon-t. Aki használja ezt, az meg tudná erősíteni, hogy a kimenete minden kétséget kizáróan tanusítja, hogy akkor ez dual ranked modúlokból áll, tehát nekem megvan a 4 rankom?!

Chaser:
Majd írok, ha lesz tapasztalat.
Legutóbbi GTX660-ból volt Gigám, azóta ódzkodtam a márkától, konkrétan féltem, hogy a hűtőventiket nem lehet leszabályozni halkra és minimumon is sivítani fognak a házventik.Na ehhez képest ennek a ventivezérlés egyelőre jónak tűnik, (bár nem teszteltem még ki teljesen, tehát változhat a véleményem) CPU/pumpa + 3 házventit enged szabályozni, gyakorlatilag állóra le tudom szabályozni a ventiket, szabadon tudom a ventivezérlést különbőző szenzorokhoz rendelni...
Eddig volt két házventim ami analóg potiról ment, ezeket majd átkötöm a lapra akkor lesz tapasztalat, hogy mennyire felxibilis inn a ventikonfig (analóg/pwm mix különböző szenzorokhoz rendelve dúrván alacsony rpm-ekkel relatíve magas hőmérsékletekig lesz nálam a menű)Külsőre igényesen néz ki, minőségérzete van (bár én nem vagyok otthon a gémer lapokban és nincs aktuális összhasonlítási alapom) tetszik a fekete IO-plate (díszlap hátul) jól harmonizál a házammal... Többi majd akkor derül ki, ha tényleg elkezdem rendeltetésszerűen használni

Mivel még nem volt időm Win reinstallra, fogtam kiszedtem az öreg Asrock - ivy-bridge félkonfigot, beraktam helyére a Gigabyte- RyZEN-t és minden elsőre működött. Win megtalálta a kompatibilis (nem feltétlenül optimális) drivereket, semmi hiba vagy kékhalál. Nyilván lesz reinstall, de örülök, hogy nem ezzel kellett kezdenem

Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
 [Ryzen 3 TomsHardware] 
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Windows 11
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Napelem
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
 - További aktív témák...

- 4 gen i5-4570/ i7-4770/ i7-4790K procik
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - Eladó i7 7700
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
 - Autós kamera eladó
 - LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest