- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raki
aktív tag
válasz
Milka 78 #6851 üzenetére
Köszi szépen a korrekt választ!
Teljesen jogos amit írsz, bár az én tapasztalatom az, hogy ha az ember eldönti, hogy vált akkor az sosem jó időszakra esik és mindig várhat vmire.
Egyébként a memória árak tényleg kritikán aluliak teljesen igazad van, ez fáj nekem is a legjobban. -
Raki
aktív tag
Hali!
Bocsi egy kicsit off, de a másikban nem kaptam választ és most ez a topik jobban pörög.
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
A nyár folyamán lesz esedékes a konfig csere, és igen elgondolkodtam most. Két lehetőség jöhet szóba nálam, az egyik az i7 7700K irány, a másik a Ryzen 7 1700 vonal . Főleg játékra használom a gépet, de a régi i5-öm már most kevés néhány címnek (pl. Bf1 multi).
Szóval ez a sok magos, sok szálas AMD új megoldása elég tetszetős, de ami visszatartó erő, hogy az AM4-es foglalatra nem tudom rögzíteni a jelenlegi vízhűtésem, erre esetleg van vmi megoldás? Illetve nem tudom ezek az AMD-s alaplapok mostanság milyenek, melyik ajánlott Ryzen alá 40-50k árban?
Ha procit váltok 5-6 évig nem szeretnék hozzányúlni.
Várom válaszotokat, előre is köszi, üdv:Raki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest