- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
5 év múlva mindkét procival bajok lehetnek különböző okok miatt,de 2-3 év múlva sem lesz gyenge az az i7 megcibálva.CPU limited meg föként nem lesz,bár ha egy 1080ti sli-ben gondolkozol akkor nem szóltam.
Valljuk be 5 év irgalmatlan idő,kb jósgömb szintű mágia kell ahhoz,hogy betalálj.Nekem 6 éve megmondtál,hogy a Sandy I5 lúzereknek való,több szál a jövő,FX proci és hasonlók...meg lehet nézni hogy meddig jutott a 4 szál.A játék ipar nagyon lassan reagál,már annak is örülnék ha stabilan 8 szálat mozgatna minden játék az elkövetkező 5 évben.
Én most egy kicsit várnék a helyedben,mert az Intel is lehozza a 6 magot mainstream szintre,de még mindíg nem tiszta,hogy a 200-as lapcsaládban menni fog e és még is milyen áron.
Lehet nem lenne hülyeség olcsóért egy i7 a mostani deszkádba (kb koppra hajtaná a mostani vga-d,de egy 1080 alá is bátran betenném) és kivárod azzal a forradalmat,mert amúgy is az egekben van a memória ára,nem jó időszak most vásárolgatni. -
-
HavocS
senior tag
Ha 5 évig nem akarsz hozzá nyúlni, akkor a 7700k eleve nem a legjobb, 2-3 év múlva bizony már bottlenecket fog okozni. Víz hűtéshez nem értek, de érdemes megnézni nincs-e hozzá átalakító. Lapból meg ha nem kell SLI akkor valamelyik B350 bőven jó, MSI, Gigabyte a két legjobban fogyó márka itt, Asus még esetleg, AM4 Asrockról nem nagyon hallottam még hogy itt a fórumban lenne valakinek.
-
kriszpontaz
veterán
Lehet kérni AM4 lefogatót ingyen. Kell mellékelni a vízhűtés számláját és az alaplap számláját. Ingyenesen küldik.
How to get the AM4 Bracket
(1) Visit https://www.nzxt.com/customer-support and submit a ticket.
(2) Choose “AM4 Bracket Support” as your department.
(3) Attach your Kraken series AIO liquid cooler proof of purchase.
(4) Attach your motherboard with AM4 socket proof of purchase.Upon validation, the bracket will be shipped to you free of charge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest