- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TPimi
csendes tag
válasz
pengwin #32050 üzenetére
Ha jól tudom akkor azért is vannak ezek az AF procik, mert fogyóban voltak a 14nm-es node-k, és így spóroltak gyártási költséget és nem rontottak a termék minőségén. De javítsatok ki ha hülyeséget beszélek! És én ebben a konkrét szituációban megértem az AMD-t, hogy nem akart házon belül konkurenciát csinálni a 2600-nak, és inkább csak így szép csendben csinálták az egészet. Meg legalább a saját honlapjukon feltüntették, hogy létezik, ha nem is a főoldalon.
De mint mondtam megértem a te álláspontodat is. -
TPimi
csendes tag
válasz
pengwin #32035 üzenetére
Abszolút egyetértek Veled. Viszont egy mezei felhasználót aki nem néz utána csak leveszi a polcról nem ér hátrány. Azt kapja amiért fizet, vagy jobbat. Ez nem olyan mint ami volt Nvidia oldalon a 1030 ddr4-el. Viszont marketing oldalról én sem értem ezt az egészet. De mi jobban jártunk mintha csak szimplán nem gyártanák az 1. Gent
-
TPimi
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #32031 üzenetére
Szia,
Igen: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged