- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iphone256
csendes tag
Nagyon szivesen! Van még nekik bőven
most rendeltem még 1-et 1800X-et, és már mehetek is érte holnap, 183.000Ft ... nem hiszem, hogy Aquánál, vagy Hardverkernél, vagy bármi egyéb más helyen alább menne. Inkább most a procit bevállalom. Cseh, vagy szlovák vagy milyen cég... a gariztatástól félek, bár szerintem a Proci a legutolsó eleme a gépnek, ami tönkremegy, vagy eleve rossz... Viszont írnék privátban.
-
Iphone256
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek megér annyi + -t az 1800X a 1700X-hez képest? Vagy van más is az órejelen kívül ami az 1800X mellett szólna? mert az a 200mhz- ide vagy oda +40-50K-ért...
-
Iphone256
csendes tag
válasz
rambustibi #1208 üzenetére
Szégyentelenül drágán mérik. De ott mindent...
És 2 év gari???? ...... najó.. -
Iphone256
csendes tag
Akit érdekel, van az alza.hu-nál 1800X-es foglalásom, meg is érkezett, 4 napig átvehető. (Aki gondolja tudok adni, nevet, és foglalási számot) Én még várok vele 1-2 hónapot, utána instant buy.... úgy volt, hogy már át is veszem, de még nagyon, sőt tulságosan is béta fázisban van minden.
-
Iphone256
csendes tag
valahol nem is értem ezeket a teszteket, hány éve van az Intel egyedüliként a piacon? Szerintem a driverek, a Windows, különbőző programok, játékok legtöbbje, sőt az összes, Intelre van optimalizálva, és nem az új AMD architekturára. Biztos vagyok benne, hogy minden egyes Bios, Win frissítés, program optimalizálás után, egyre jobbak lesznek ezek az értékek. Ezeket a teszteket én inkább csak Bétaként kezelném. És ahoz képest viszont nagyon is korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest