- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carl18
addikt
válasz
eldiablo #32274 üzenetére
A Fő probléma sok ember fejébe megragadt az I7 brand, mint a legjobb cpu. Igy a hozzá nem értő is, a név alapján választ!
Igen elég örült ár egy több éves használt prociért márka miatt a 80E!
Régen volt egy I7-2600 processzorom, ez 5-6 éve volt kb. És egyből mondták van pénz stb de jó gépem van. De az emberek nagy része csak odáig jutott el hogy I7.
Szóval röviden i7-I9 Atom király vagy, lehet menézni a szomszédnálVagy Laikusoknak.
Most Itt a R5 1600, nem marketing a neve. De legalább 6 mag 12 szál, ami szorzózármentes tunningolható. + Időtálló és nincs is rajta sebezhetőség!
-
Gyuri27
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
eldiablo #32219 üzenetére
elvileg csak az tudja a legfrisebb AMD mikrokodot.
kozben ujraraktam, ugy nez ki az lehetett a baj, hogy a memvezerlo korabbi instabilitasa miatt a winben lett rossz valami. koszi a tippet. lekopogom, de fel ora alatt nem szallt el, szoval itt mar jonak kene lennie.
hokuszpk: koszi, cruncher is stabil volt.
ugy nez ki negy modullal 1.05V ami stabil.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
eldiablo #32216 üzenetére
köszi
azt neztem az utolso beta bios turja csak a "AMD ComboPI1.0.0.4 Patch B (SMU v46.54)", es emelett meg mem es eszkozkezelesen javit.
negy dimmhez mennyit szokas SoCnak adni? epitett vizen vagyok, ram (meg mas) tuning nem lesz, szoval ha csak 2400at bir 2666 helyett mar azzal is teljesen oke vagyok, csak legyen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest