- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz
fudi2002 #13874 üzenetére
Én igazából nem tudom, hogy ezzel miért kell ilyen mértékben foglalkozni a tények adottak. Intel már jó pár éves architektel dolgozik ezért játszva eltudja érni a 4.7-4.9Ghz-t, ez evidens nincs mit rágódni ezen.(így nem kellenek nagy erőfeszítések hogy jobb c/c hozzon mint a jelenlegi Ryzen) Az AMD-nek ez viszont ez egy új architect és ebből is az első stepping így várható volt ez, azonos órajelen nem számottevő a kaby lake előnye ezt valamikor fentebb linkeltem is.Tehát biztosan valamivel nagyobb kaby ipc-vel készül a 8700K, de ettől még nem feltétlen lesz jobb vétel sőt....
-
sg22
senior tag
válasz
fudi2002 #11771 üzenetére
eskuszom nem latom... hol van iirva h az x5650 az 2 db fizikai proci?
-
-
Yany
addikt
válasz
fudi2002 #6635 üzenetére
Vannak azért ismertető infók is benne, de mire végére értem a cikknek, sajnos egyet kell értsek. Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy a Ph, kezdi felélni régen megszerzett nevét. Se gyakran nincs teszt, se jók nincsenek már. Lassan már a középszerű youtube anyagok is több és hasznosabb infóval rendelkeznek. Kár értük, de még látok reményt. Borzasztó sok munkával jár egy ilyen cikk, én tudom, de a Ph az Ph, nem pedig egy pletykalap IT rovata.
-
Yany
addikt
válasz
fudi2002 #3787 üzenetére
RAM táblázat
- RAM beállítások feltöltése
- Eredmények kiértékelése
- Feltöltött beállítások táblázataKérnék egy topikgazdát, hogy ha elnyerte tetszését az űrlap/táblázat, legyen szíves a fenti linkeket berakni az összefoglalóba és küldeni nekem egy gmail címet privátban, hogy megadjam űrlap-moderátornak. Thx.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
fudi2002 #3074 üzenetére
Omli85: hwbot-on van saját topicja a lapnak ahol elmor az ASUS házi tuningere folyamatosan rakja fel az akár béta állapotban lévő saját felelősségre használható tuning biosokat (természetesen ez nem hivatalos ASUS csatorna, de a tuningerek ilyen mértékű támogatása egészen egyedülálló). ROG Crosshair VI series
Televan: köszi
apatyas: nem lesz eladó a rendszer, mivel nálam is csak tesztre van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest