- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
4K felbontáson olyan mértékű GPU limit van, hogy egy FX-6300-al is pontosan ugyan azokat az értékeket kaptad volna amit a Skylake / Ryzen duóval.
Btw..
A BIOS-ba szívesen belekukucskálnék..
Amennyiben időd engedi privátban szívesen fogadnám, talán a RAM-okkal is tudnék kezdeni vmit, echte uaz a 3200as kitem van ami neked és elég jól ismerem már a tuningjukat, persze Z170 mellett de hátha.. -
Malibutomi
nagyúr
Na osszehasonlitaskepp 4770K@4.4GHz
Ez meg akkor a Ryzen:
Na pont azt hozza amit mar megjelenes elott is mondtam, kicsivel Haswell felett.
Ha ugyanezt hozza a 4/8 Ryzen is, 199$-ert, es megoldodik hogy a teljesitmenyt kiadja magabol jatekok alatt, akkor tenyleg tuti nemvennek skylaket 1.5X annyiert. -
HavocS
senior tag
Köszi, akkor úgy néz ki a HPET bugot már javították ahogy And01 kolléga írta.
Egyébként ha rákeresel googleben a HPET microstutter szavakra, nagyon sok helyen írják a kikapcsolást mint a mikrostutter megszüntetésének módját, szóval ez ilyen kísérletezgetős dolog szerintem, az értékek amiket mértél nagyságrendileg mérési hibahatár, szóval ha végeztél számolgatós tesztekkel és használni szeretnéd a gépet, még az is lehet, hogy megéri kikapcsolva hagyni.
nálam a bulldozer teljesen meghülyül ha kikapcsolt HPET-tel a BCLK-t akarom húzni úgyhogy úgy látszik ez is gépfüggő.
-
And01
aktív tag
Szinte semmilyen infót nem találni (angolul) sem,
annyira új a cucc hogy nincs igazán user-guide.
de ha tuningolni nem akarsz, akkor aligha kell piszkálni a windowst.
Új patch ha jön, akkor meg akkor meg a windows beállításaidtól függően
automatikusan települ/vagy telepíted. -
Omli85
őstag
Szerintem túl sok mindent egyelőre nemigen kell tweakelni, több helyen olvastam hogy energiagazdálkodásnál adott esetben érdemes lehet teljesítmény centrikusra tenni Ryzen esetén. Túl sok mindent nem említenek ami annyira meghatározó dolog lenne.
Amúgy gratula és várjuk a beszámolókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- OLCSÓ MONITOROK
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged