- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
a 3xxx fórumban le se xarnak, hátha itt....
"szevasztok
mivel látom, két topik is van, írok ide...
szóval...
a setup:
-Gigabyte x470 Aorus ultra gaming
-Hyper X Savage 16GB DDR4 3000MHz
-2600x
a kérdés:
öcsém gépe... évekkel ezelőtt vettük neki... játékra... csak elkezdett közben "sztrímelgetni".. megy neki... úgyahogy, de ez most mellékes...
felvetette, cserélni kéne a CPU-n, X összeg a keret. két proci jött szóba: 2700x vs 3600x.... mire gondolok én?!
én a 3600x-et mondtam neki kapásból.... csak kicsit jobban körbeszaglászva a neten, sztrímelésre ink a 2700x a javasolt... videókból leolvasva... fórumokon ez már vegyesebb.
aztán ugye a setup... olvasok olyanokat, 3200as ramokból profitál a legjobban a 3xxx...
esetleg akiknek van efféle tapasztalata, igazán mutathatna egy irányt, mert ha nem indokolt, ne vegye a drágábbat.. persze, időtállóbb lehet az újabb gen, de 8/16 vs 6/12.... persze lehet hülyén gondolkodom..
én inteles vagyok, és nem sztrímelek... anno mikor a gépet vettük neki, direkt javasoltam a ryzent... részben ezekért is... szal én amd vonalon kuka vagyok.. FX-óta kiszálltam..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest