- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #3127 üzenetére
Én is ugyanígy jártam ugyan ilyen ezzel a konfigurációval mint te, csak nálam 3200 Mhz Hyperx Predator ramok vannak. A gépet a munkahelyen telepítettem. A bootképernyő után nem volt kép, de a gép dolgozott tovább. Én is cseréltem kábel. A gépet hazavittem ott működött minden renden (LG monitor). Másnap a munkahelyen megint nem volt kép a monitoron (Dell). Utána rádugtam egy Samsungra és ott lett megint kép. A munkahelyi Dell monitor azóta is tökéletesen működik egy másik géppel. A gép fagyások pedig a 3200Mhz-re XMP 2 profil miatt vannak, 3000 Mhz-n tökéletesen működik a gép egy hete.
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #3127 üzenetére
Frissített win 10 után csak vga drivert szoktam felrakni. Illetve az itt leírt telepítés törlése funkcióval szoktam drivert rakni, mert DDU szerűen letakarít mindent, majd újraindítás után nem engedi a windows-os driver automatikus telepítését, hanem egyből az elkezdett drivert rakja fel.
(#3131) Barthezz2
Mindenképpen a legújabb win 10 kell neki, ahhoz csináltak rendes drivert, és a win 10 frissítés késése miatt maradtunk sokáig értelmes driver nélkül. Bár az elsők között azért voltak érdekességek (3d-ben megfordul a piros és kék szín).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Hővezető paszták
- Magisk
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HMD Skyline - jó szerelés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest