- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerdapro
senior tag
A bios frissítés margójára csak későn jutott eszembe: giga lap oldala lejjebb görget nagy betű Amd ryzen desktop 2000 ready ez az én olvasatomba azt jelenti hogy alapból oké a buli.
szerk: akár a #2259re is lehet válasz.
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem ilyen lapom van. Nem vagyok hardcore júzer, így igazából sokat nem tudok róla mondani. Teszi a dolgát, anomáliák nélkül. A biosban elèg sok funkció van még tuningra is. Szinte minden egyes összetevő feszültségét lehet állítani, 3 féle monitor csati, usb 3.1 mi kell több?
-
BerserkGuts
addikt
Ott külön ++meg kell mondani mert nehéz felfogásúak
Én is ott vettem és kértem tőlük frissítsék de nem csinálták meg.
Pedig alapból is kéne ennyit tudni hogyha valaki vesz egy 2400G procit tőlük egy régi lappal és össze is rakatja velük akkor azt ne tegyék már egybe bios frissítés nélkül -
Nekem ilyen Giga lapom van, és napokon belül megkapom hozzá a BIOS frissítő procit, ami után tudok majd nyilatkozni.
Előre szólok, hogy nem vagyok nagy Bencs Márk, így sokat dobna a visszajelzésem hasznosságán, ha leírnád, hogy mire vagy kiváncsi.ui: Figyej arra, hogy ezek a lapok gyárilag nincsenek felkészítve RR-re, kell BIOS frissítés régebbi procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest