- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizo7878
csendes tag
Akkor nektek mázlitok volt ezekkel a kártyákkal, nálam anno behalt egy Asus R9-290X ( élt kb 2 évet ) utána egy R9-390 ( az még annyit sem )... Emlékszem a 290X teljesítményén lehasaltam olyan brutál volt, ..de azért ..hát na... Szervízben mondták hogy hullanak mint a legyek. Viszont két év alatt visszahozza az árát a fűtésszámlán... Az előző HD7970 a mai napig hasít.
-
vizo7878
csendes tag
Az egy kályha. Nálam ez volt a sorrend, mind Asus: HD7970 - R9-290x - R9-390.
Ebből már csak a legrégebbi működik. Vicc!!! AZ hogy ilyen kevés használat mellett kuka
lesz két ilyen k. drága VGA, szégyen. ..ráadásul ha még valami 20-adrangú márka lenne...
Az első kártyám kb 20 évvel ezelőttről még működik, már ha lenne hozzá alaplap,Asus Geforce 2 titanium drótos 3D szemüveggel !!!Ezek meg...
Visszatérve, ezen a 390-esen game nélkül el sem indultak a ventik, halk és hűvös volt.
..Szóval a tapasztalatok után mondanám hogy Nvidiára váltok de azokról is sok rosszat hallani, haverom GTX1080-nal szívott, az sem volt ingyen... -
vizo7878
csendes tag
Szia!
Nem volt még szétszedve, de akkor újrapasztázom, hátha. Nagyobb táppal nem próbáltam még (mindkét gépemben 550-es táp van
) ..meg aztán eddig jó volt neki az 550. Nyilván jobb lenne egy nagyobb táp de akkor már valami komolyabbat vennék, akkor viszont ha nem jó a VGA, (és jó a táp) - most visszaraktam a régi HD7970-et, azzal semmi gond - ..szóval ha
jó a táp akkor nem vennék most újat és azt a 30-40 ezret amit az új tápon spórolnék, inkább egy új VGA-ba lapátolnám
Az a baj hogy bitang jó volt - amég jó volt - ez az R9-390, fájna a szívem 10-ért ventilátor-árban feltenni a netre -
vizo7878
csendes tag
Sziasztok! Léci ne írjátok azt hogy ott van a válasz csak meg kell keresnem a 4millió hsz közt
Van egy Asus ROG Strix R9-390 8gb. Új kora óta csak játékra hasznátam, a napokban gondoltam tolok egy BF V-öt, ..majd kb 10 perc játék után újraindult a gép és azóta csak az MSI BOOT screenig jut el, azt még szépen kirajzolja, de utána becsíkozódik és vége a dalnak. Táp márkás 550W, eddig is szépen ment vele, másik gépben is kipróbáltam u.a. Tipp esetleg ?
KÖszi a válaszokat ...ha lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- GTA V
- PlayStation 5
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged