- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeuxs
tag
válasz
KAMELOT #8680 üzenetére
Szia Kamelot,
lehet igy is nézni hogy ha van 400 eurom vga legyen monitorra is, de én komplett uj PC-t rakok ossze ami 1300 ra jon ki es a monitorra mar nem marad, tehat itt a gond, de nem baj, talaltam aktiv atalakitot 15 euro magassagaban, displayport - d´sub.ugyhogy ha valami tokeletesen mukodik felesleges cserelni ha meglehet oldani egy 15 euros alakito segitsegevel.
-
amadeuxs
tag
válasz
ricshard444 #8651 üzenetére
-
amadeuxs
tag
válasz
m0h0senator #8650 üzenetére
arra gondoltam én is, mivel jelenleg is úgy van bekötve es tökéletesen müködik, hát majd meglátom, hogy ha kész a masina hogy be lehet-e röffenteni majd
nagoyn remélem hogy igen
-
amadeuxs
tag
Sziasztok,
ez a monitor dolog engem is érdekelne, mivel nekem egy iiyama prolite monitorom van tökéletesen elégedett vagyok vele és csak d-sub bemenet van rajta, tehát akkor ez használhatatlan lenne az uj amd r9 290-nel?
-
amadeuxs
tag
Szisztok az uj driverrel valakinek akadt black screen es egyeb kephiba, kompatibilitasi problémak vagy valami mas esetleg?
és még egy kérdés mar egy ideje figyelem az eseményeket es azt szeretném kérdezni hogy a MSI r9 290 gaming kartyaval akinek van hogy elofordultake a fenti bekezdesben emlitett problémák.
Koszi a válaszokat.
-
amadeuxs
tag
én még szeretném megkérdezhi hogy a black screen-k mar megoldódtak vagy ha az ember nem huzogtja az orajeleket akkor nem jön elő???
-
amadeuxs
tag
Kiváncsi leszek, hogy miként tudják megoldani a black screent és hogy mit hoz a mantle, mivel proci esetben az intel mellett akarok dönteni, és nem az AMD kaveri mellett.
érdekes lesz ki kell várni amúgy a sapphireken tapasztalt valaki black screent???
-
amadeuxs
tag
válasz
N.Ferry #6061 üzenetére
Elméletileg azt megoldaná egy 20 cm-s venti az első panelről, esetleg lehet hülyénhangzik de hogy tényleg huzatot gerjesszek a pc házban két 20 -s vágok a kártyák elé és az egyik venti tolná a másiknak a levegőt ami közvetlen a kártyára a belsőre küldené a hideget.
http://www.technologyx.com/wp-content/uploads/2013/11/172.jpg
a HDD tartó elé be lehet szerelni egy 20 cm-s ventit és egy ugyanolyan lenne a doboz elején tehát két venti, nem tudom lenne egy igy értelme?
csak az aggaszt hogy a TRI - X ventilátorait körülvevő sárga fekete kere, a szlotok felé emelkedik pár mm-vel.
EDIT: a sapphire oldalán van irva:
305(L)X113(W)X38(H) mm Size.
2.2 x slottehát a kettő nem megy be, akkor ez esetben marad a giga, PC házat nem szeretnék nagyobbat, most egy full toverem van már jósokadik évét tapossa egy thermaltake kandalf abban lenne helye, bár hosszra aggódnék hogy elférne, de egy m-atx ház ilyen passzolosabb,
-
amadeuxs
tag
Sziasztok,
új gamer pc-t szeretnék építeni, lényegében az alkatrészek nagy része már ki van választva egy gigabyte z87s mATX lap, i7 4770 non K, 16 GB 1866MHZ, és a grafikus kártyán töröm a fejem mindezt egy Xigmatek Aquila hazba pakolva, lényegében zöld párti voltam, csak a notebookomon van radeon.
de a radeon R9 290 eredmények meggyőzőek, mivel sokszor már a nv titant szorongatja.
jelenleg egy kartyas rendszert tervezek, de a jövőben CF is szóba jöhet ha R9 290 mellett döntök. Ezért kérem a véleményeteket hogy melyik a jobb Gigabyte R9 290 windforce OC vagy a Sapphire R9 290 Tri-x.
Árban egy kategóriában mozognak - 382 a tri x és 386 a windforce (Szlovákiában lakom).- MSI gaming esetleg 399 euroért - lenyegeben 115 000 huf környékén van mind a három
Az a kérdésem hogy a sapphire-t lehet crossba kötni egy mATX lapon közvetlen egymás alá? a hütője miatt vagy maradjak a giganal? vagy giga lap miatt giga kárty, jobb kompatibilitás.
annak a hütői nem lógnak ki, és még a hőmérséklet érdekelne. rengeteget olvastam és a sapphire nem nagyon megy fel 75/80 fok fölé, mi a helyzet a gigaval.és még hogy mi a helyzet a crossfire kompatibilitással, nem volt még eddig kétkártyás rendszerem, az órajeleket húzogatni tuti nem fogom, csak hogy nem-e lesz valami kompatibilitási gond játékoknál, és videoszerkesztésnél?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest