- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaGGu0901
csendes tag
Oké, annyira mégse oldotta meg a dolgot.
VRAM még mindig 44%-on pörög játék után, 71 fok alapjáraton. Process Explorer azt írja hogy csak a Chrome, a Radeon Settings és a dwm.exe használja a kártyát, azok sem ilyen mértékben.Szerk.: hiába töröltem, a Realtek HD Audio megint ott pörög a folyamatok között, a héccázát.
-
WaGGu0901
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni
Tavaly nyáron vettem egy r9 290-et (directcu II oc), amely akkor átlagban 40-45 fokot produkált normál állapotban, játék közben pedig 90-95-öt. Nemrég újraraktam a gépet, minden driver felkerült, futnak is a játékok egész szépen, de valami szerintem nem stimmel. Alapjáraton 71 fokon van, és ahogy elnéztem, játék közben is hasonló hőmérsékleten ácsorog. Olyan mintha nem alkalmazkodna ahhoz amit csinálok, hanem egy konstans szintet hozna. Fallout 4-et nyüstöltem vele az elmúlt hetekben maxon, sűrűbben megpakolt területeken azonban a 30 fps-t se értem el, pedig úgy érzem azt illene hoznia.
GPU Tweak II-ben csináltam egy profilt magamnak ahol minimumra vettem mindent, hogy legalább alapjáraton ne fűtsön ennyire, de hiába mentem el / állítom be, ugyanez a helyzet.
Valaki meg tudná mondani hogy mit nem veszek észre? Biztos van még valami beállítás / driver amit elnéztem az újratelepítés során, mert ezt nem tartom normálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged