- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
McSico #39011 üzenetére
Én semmit nem szoktam trükközni 3D filmnél. Vagy VLC vagy MPC-HC film elindít teljes képernyő majd manuálba átnyomom a tv-t 3D-be és megy minden gond és anomália nélkül a tv LG a vga egy 390.
Plex médiaszerveren keresztül is ugyanúgy működik annyi, hogy mindkét esetben manuálisan kell átnyomnom a TV-t 3D-be, viszont anomáliákat nem tapasztaltam. -
Srob
tag
válasz
McSico #39009 üzenetére
Nem vált át,csak teljes képernyőn lesz 3D.Ha ablakba teszem kikapcsol,ha visszarakom teljes képernyőre nem
minden esetben kapcsolja be automatikusan,ilyenkor a lejátszó 3D ikonjára kattintva engedélyezem és már vált is.Régebben a win7 és a w8.1 csinálta azt amit nálad,hogy az asztal is átváltott 24Hz-re.A w10-nél nem is fogod
látni,mert csak teljes képernyőnél engedi.Ezért írtam,hogy Windowst tedd 24 Hz-re és a kártyát igazítsd hozzá.
Ha így se megy nincs más tippem.Nekem pl. a dual play játékokat nem akarja rendesen megjeleníteni de nem
adom fel mert a fiaim nyúznak érte. -
Srob
tag
válasz
McSico #39001 üzenetére
A PowerDVD-t hagyd hardveres dekódoláson és a megjelenítő eszközt automatikusra.Nekem is tv-m van,
sokat szarakodtam mire rájöttem,hogy mért nem játssza le normálisan a 3D-t.Az a baj hogy 60Hz-en akarja
lejátszani és ez okozott furcsaságokat,de az előbbiekben leírtak megoldották a problémát.Működnie kell,
mert nálam 3D filmezésnél szépen átvált a tv 24Hz-e. -
Srob
tag
válasz
McSico #38999 üzenetére
Szia!
Win10 esetén először is egy lejátszó program pl.PowerDVD 13(én ezt használom)
vagy újabb verzió telepítése.A monitort át kell állítani 24 Hz-re(Képernyő-Beállítások, Speciális megjelenítési beállítások,Adaptertulajdonságok megjelenítése,Monitor.)Ezután a képernyő nagyobb lesz. Crimson-t megnyitod,a kijelző résznél a HDMI csúszkát állítsd a megfelelő képméretig,bezár.Visszaállítod a monitort 60Hz-re és a film elindításakor automatikusan átvált 60-24Hz-re.Nálam így működik.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Plazma TV topic
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest