- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
GhostRider23 #10047 üzenetére
Tulajdonképpen a kérdésedben benne van a válasz is.
,és segítek nem a kártya gyári hibája lesz az.
Zoli54213 : Azért ha sikerülne esetleg megoldani,írd majd meg a fórumba pls. ,mert már bass*a a csőrömet,hogy mi lehet a baja.
-
daveoff
veterán
válasz
GhostRider23 #7576 üzenetére
79xx-nél 130°C-ra volt hitelesítve a VRM, gondolom itt is. 100°C még belefér szerintem, de én még mindig azt mondom nem éri meg az a plusz, amit 1220-on hoz a kártya. 1100-1150 bőven elég, ha azt normálisabb feszültség mellett tudja.
-
válasz
GhostRider23 #7576 üzenetére
Ismerek pár embert akinek gyárilag ment annyin még a 7900 szériából, a mai napig mennek azok a kártyák.
Az viszont tény, hogy lehet nem fog 6 évet elmenni, mint 80 fokon, csak...5-tÉn 95 foknál húztam meg mindig a határt, arra még azt mondja a belső hang oké.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
GhostRider23 #7527 üzenetére
Nekem sem jött be a 14.1 290X triX el. Játékok lassabbak voltak meg egyéb problémák is felmerültek. Visszaváltottam az egyel korábbira.
-
Asaob
csendes tag
válasz
Velem olyan fordult elő a 14.1-es driverrel, hogy elindítottam a star citizen hangar modulját feltettem a graffot very high-ra és mikor megnyomtam az f1-et mindig lemerevedett a kép és kifagyott nem reagált semmire sem. Ezt sikerült ARMA3-ban is ultra grafikai beállítással is elérni! 13.12-es drivernél ilyen problémáim nem voltak!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Volt már rá példa nálam is, driver probléma szerintem. Ugyan úgy akadtak a videók és a játékok se mentek 30fps fölé. 1x volt nálam eddig, de gép reset megoldja.
-
Devid_81
félisten
válasz
GhostRider23 #7497 üzenetére
Eddig fel se tunt, mert javareszt fulesben vagyok ha az asztalit hasznalom, nah meg jatek kozben fel se megy annyira sztem...nah mindegy tegnap csak toltam az osszehasonlito teszteket a Ti vs R9 290X vs R9 290 miatt, es akkor tunt fel eloszor...de nem zavaro
-
daveoff
veterán
válasz
GhostRider23 #7488 üzenetére
Nekem 60 fps alá nem esett BF4 alatt már 1050MHz-en sem, innentől kezdve fölösleges jobban húzni...
-
daveoff
veterán
válasz
GhostRider23 #7486 üzenetére
Te tudod, én annyival nem járatnám léggel az tuti, bár ezek lehet bírják már. GPU így hány fokos? Érezhető a gyorsulás mondjuk 1100-hoz képest játékokban? Nem hinném, ráadásul BF4 FHD-ben alapon is simán hozza a 60+ fps-t minden helyzetben.
-
daveoff
veterán
válasz
GhostRider23 #7484 üzenetére
És azt nézted, hogy + 200mV-al mennyi feszt kap terhelés alatt, mert ott már 1,3V körül lehet, ami nem túl egészséges a kártyának, ezért melegszik a VRM.
-
DigitXT
félisten
válasz
GhostRider23 #3828 üzenetére
Ha "nagy tuning" kell, előbb-utóbb úgyis csak a víz marad, mint alternatíva...
-
Macka
veterán
válasz
GhostRider23 #3828 üzenetére
Alpenföhn Peter I. rámegy, AC3 rámegy (végül), Prolimatech MK-26 szintén. Ha jól emlékszem a VRM-et egyikkel sem tudod kis fordulatú ventillátorral nagyon meghűteni.
Ha a fórumkeresőbe ezeket beírod, lesznek tapasztalatok. -
Macka
veterán
válasz
GhostRider23 #3814 üzenetére
Vannak vele gondok, amik miatt én a helyedben megvárnám a Peter II-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest