Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Malibutomi #9456 üzenetére

Arra gondoltam, hogy ennek szignifikánsan kisebb lehet a gyári power-limitje, mint akár a sima referenciakártyának, amivel röhögve lehet még tuning mellett is bányászni. Nyilván, ez játékban is hamarabb elveszi a gázt.

(#9458) ricshard444: Azért a kábelbeakadásnál elég nagy a szerencsefaktor is. :U Én is nyúltam már párszor bele a dual-x meg a Vapor ventijeibe is, eddig túlélték. :D
    Nekem az viszont hatalmas pirospont, hogy könnyen tudom házilag is javítani a kisebb ventibajokat a Sapphire-n. Ráadásul ahhoz képest, hogy sima siklócsapágyas ventik, nálam nagyon jól bírják eddig a strapát. :)

(#9465) Gilthanas: Azon gondolkozz el, mitől rezeg a műanyag borítás. ;) (Hint.: a venti által keletett rezgésektől.) Ezt okozhatja, ha neki nem tetsző szögben szerelted vissza, de én inkább a csapágyra szavaznék.

Amúgy az első ilyen venti szétpattintása csak az izgi, nekem harmadszorra már 10 perc sem volt, az elsőnél viszont még nagyon fostam, el ne törjem. :)

(#9470) Abu85: Az azért nem 3-4% difi, ha LTC bányászatnál a refi feltekert ventivel 900Kh/s felett szalad, 10% OC-val, míg a korai PCS-t alapon is leveri valami védelme. :DDD
    Elvileg csak a nagyon korai példányok érintettek amúgy, a frisebbek már jók. Nem tudom, a HW-n vagy a BIOS-on változtattak.

(#9472) Abu85: Nem a Hawaii-ok a legjobbak. :N A jobb OC 7970-ek és a komolyabb 280X-ek. :K Még brutálisan megcibálva, bányászat közben is centire ugyanazt tudják és tökéletesen skálázódnak alapórajeltől egészen 1200Mhz-ig, amíg nálam bírták, utána is menne, csak képhiba, HW error... :DDD

(#9476) Malibutomi : Ha BIOS eredetű a dolog, akkor van rá saját javított BIOS. :K Asus-t nem tenném rá, másféle PCB-s...

Új hozzászólás Aktív témák