Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Apple Watch
 - iPhone topik
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

Malibutomi

üzenetére
						Arra gondoltam, hogy ennek szignifikánsan kisebb lehet a gyári power-limitje, mint akár a sima referenciakártyának, amivel röhögve lehet még tuning mellett is bányászni. Nyilván, ez játékban is hamarabb elveszi a gázt.
(#9458) ricshard444: Azért a kábelbeakadásnál elég nagy a szerencsefaktor is.
 Én is nyúltam már párszor bele a dual-x meg a Vapor ventijeibe is, eddig túlélték. 
Nekem az viszont hatalmas pirospont, hogy könnyen tudom házilag is javítani a kisebb ventibajokat a Sapphire-n. Ráadásul ahhoz képest, hogy sima siklócsapágyas ventik, nálam nagyon jól bírják eddig a strapát.
(#9465) Gilthanas: Azon gondolkozz el, mitől rezeg a műanyag borítás.
 (Hint.: a venti által keletett rezgésektől.) Ezt okozhatja, ha neki nem tetsző szögben szerelted vissza, de én inkább a csapágyra szavaznék.Amúgy az első ilyen venti szétpattintása csak az izgi, nekem harmadszorra már 10 perc sem volt, az elsőnél viszont még nagyon fostam, el ne törjem.

(#9470) Abu85: Az azért nem 3-4% difi, ha LTC bányászatnál a refi feltekert ventivel 900Kh/s felett szalad, 10% OC-val, míg a korai PCS-t alapon is leveri valami védelme.

Elvileg csak a nagyon korai példányok érintettek amúgy, a frisebbek már jók. Nem tudom, a HW-n vagy a BIOS-on változtattak.(#9472) Abu85: Nem a Hawaii-ok a legjobbak.
 A jobb OC 7970-ek és a komolyabb 280X-ek. 
 Még brutálisan megcibálva, bányászat közben is centire ugyanazt tudják és tökéletesen skálázódnak alapórajeltől egészen 1200Mhz-ig, amíg nálam bírták, utána is menne, csak képhiba, HW error... 
(#9476) Malibutomi : Ha BIOS eredetű a dolog, akkor van rá saját javított BIOS.
 Asus-t nem tenném rá, másféle PCB-s... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Arc Raiders
 - OLED TV topic
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Linux felhasználók OFF topikja
 - RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Assetto Corsa Rally
 - További aktív témák...

- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
 - Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
 - 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is nyúltam már párszor bele a dual-x meg a Vapor ventijeibe is, eddig túlélték. 

(Hint.: a venti által keletett rezgésektől.) Ezt okozhatja, ha neki nem tetsző szögben szerelted vissza, de én inkább a csapágyra szavaznék.
 A jobb OC 7970-ek és a komolyabb 280X-ek. 
 Még brutálisan megcibálva, bányászat közben is centire ugyanazt tudják és tökéletesen skálázódnak alapórajeltől egészen 1200Mhz-ig, amíg nálam bírták, utána is menne, csak képhiba, HW error...