Hirdetés
- Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

- 

Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Joshi
titán
válasz

ricshard444

üzenetére
						Természetesen csak csipkelődtem és bizony nekem is adódtak problémák a zöldekkel is. Mondjuk azt soha nem értettem hogy miért költ valaki valamire amit igazán nem is használ ki. Hobby? Szerintem válassz más hobbyt talán kevesebb idegességgel jár.

(#8971) andro93: állítólag a Gigabyte kártyákon nincs matrica, ezt az eladóm mondta mert ugye én nem újonnan vettem a kártyát. Egyébként ez volt az első kérdésem mielőtt megvettem a kártyát ami egyből felkavarta az állóvizet a hirdetés hozzászólásában. A lényeg hogy ha vizezni akarod a kártyát akkor csak ref kártyát vegyél, olcsó viszont léggel használhatatlan.

- 

HSM
félisten
válasz

ricshard444

üzenetére
						Miért nem veszel egy jóféle 280X-et, ami megy is jól a konfigodban, modern, jó képminőségű, és mindent tud szinte, mint a 290, csak picit lassabban?

Vagy már csak tesztelni vannak a VGA-id?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
 - Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)