Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
Egyrészt mivel a delock elég jó minőségű dolgokat állít elő adapterekben, meg nem is igen néztem hogy lenne más.
Senki nem mondta hogy nem működik, egyetlen egy hibájáról amit tudtam hogy a DP porton az 1.2 beállítás nem jó. De nem foglalkoztam vele mivel van rajta egy HDMI 2.0 ami tudja a 60hz-es frissítést. Na most ekkor derült ki hogy a VGA-mon a kimeneti HDMI-n nem fog működni a 4K mivel ezen csak 1.4 van ami tudja a 4K-t de csak 30Hz-es frissítéssel...na ezért vettem a DP to HDMI 2.0 adaptert mivel végigolvasva spec-t azt hittem jó lesz vagyis jónak is kellene lennie. (mellesleg ismerősöm is illetve itt lévő fórumtársak is nézték és szintén írták hogy ezzel jó kell lennie) Szóval nem tudom miért kell felháborodni és támadni olyanért amit elég érthetően és tisztán leírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest