Hirdetés
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

- 

Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

proci985

üzenetére
						Nálam is ekörül volt a Giga 290. 4,4Ghz-re húzott 4690K-val 350W volt gyárilag, kimaxolt power limittel, órajelugrálás nélkül a gyári 947/1250Mhz órajelén BF4 Mantle alatt FHD maxon, mai eléggé meghajtotta a VGA-t is, procit is (99% és 80%). Kicsit alulfeszelve a VGA-t 900Mhz-en már megállt 300W-ból is.

Természetesen nálam V-sync OFF-al, ha az is ment volna, az jócskán szelidített volna még a számokon.Igen, a Te eseted pedig a másik véglet kb.

- 

törölt tag
válasz

proci985

üzenetére
						a fogyasztásmérő szerint 380w volt a peak (szerintem cod bo3 miatt, de az amúgy is a pc játékipar szégyene), szemre volt 350w a max. gta 5 közben 250-300w között ugrál, de vsync-et is vegyük figyelembe, ami a legnagyobb korlát a mutatványban, mert próbálom úgy belőni a játékot, hogy 60 fps alá ne essen be, szóval a vga 70-80% között pöröghet átlagban. papíron 360w maxot adott meg a gyártó a 12 voltos ágakra, amibe belekalkulálom a táp hatásfokát (360/0,85), akkor 423 wattot vehet fel a konnektorból max, és akkor az 5 voltos dolgokat nem számoltam bele, de amúgy sem sok vizet zavarnak (usb-s kütyük, 2db ssd).
szóval szerintem beleférek a keretbe, de senkinek sem javaslom. nem tudtam kihagyni 65-ért ezt a kártyát, viszont a már leírt okból tápot nem fogok cserélni. amúgy is alulfesz mániás vagyok, úgyhogy még kihívásnak is megteszi

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
 - ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
 - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő