Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Érdekességképp elindítottam egy Litecoin bányászát (nem akarom üzemszerűen csinálni, csak érdekelt mennyire tudja megpörgetni a VGA-t). 100%-ra tolt maximális ventifordulat és 50% power limit (ez +50% abszolút, vagy a pluszban adhatóhoz képest relatív százalék? -> Előbbi kicsit soknak hangzik, utóbbi kicsit értelmetlennek) mellett szépen felzúgott >=55% fordulatra (most épp 67), illetve visszavette a frekvenciát, ami így 840-735 közt ingadozik olyan 800 körüli átlaggal.
760 khash/s volt a teljesítmény, de először 860 körül indult meg, míg volt hőbuffer.
Valós körülmények közt (ténylegesen játék közben, nem benchmark) ettől még jobban megdolgoztathatja egy grafikus motor Mantle alól a kártyát?
Így OpenCL alatt gondolom csak a shaderek dolgoznak igazán, a textúrázók és a többi pihenget.Amúgy nem igazán értettem miért mondod, hogy a hőlimit miatt nem tudják még megmondani mennyivel lesz gyorsabb a Mantle. Ők mivel tesztelgetik élesben a kódot, 3x8 tápcsatis, egyedileg powertune tiltott, gyárilag víz vagy inkább gázhűtött, vagy referencia (még ha közben csak sample, de nagyon boltihoz közeli) kártyákkal?
-
janos666
nagyúr
Az AutoLOD amúgy miért nem egy külön pipa+csúszka a CCC-ben?
Vagy csak nekem hiányzik az összefüggése az AA módokkal?nVidia-nál legalább 5 éve van olyan, hogy tiltom vagy engedem a negatív LOD-t. Szándékosan negatívba tolás viszont nincs, de ott SSAA is csak külső szoftverrel, amivel viszont a LOD is ugyan úgy felülírható.
Amúgy én is arra gondoltam, míg megjön végre az EK blokk a 290X-re, addig csak régi játékokkal zúgatom. De aztán rátoltam a 4x SSAA-t, és azon túl, hogy nagyon tetszik, a kártya ugyan úgy tűrhetetlen hangos lett így.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Suzuki topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő